Η Beyonce έριξε ”άκυρο” στο κόκκινο χαλί των Grammys όμως… τρέλανε το Instagram!

Η Beyonce έριξε ”άκυρο” στο κόκκινο χαλί των Grammys όμως… τρέλανε το Instagram!

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι αξεπέραστη… Και για ακόμα μια φορά το απέδειξε χθες. Γιατί η Beyonce μπορεί να αρνήθηκε να περάσει από το κόκκινο χαλί των Grammys όμως ήταν η Βασίλισσα της βραδιάς και κατάφερε να ''στεφθεί'' η πιο καλοντυμένη των μουσικών βραβείων χωρίς καν μια ''επίσημη'' εμφάνιση μπροστά στους φωτογράφους, που είχαν στηθεί από νωρίς στο Madison Square Garden.

Η Beyonce έριξε ”άκυρο” στο κόκκινο χαλί των Grammys όμως… τρέλανε το Instagram!-1

Η ίδια ωστόσο δημοσίευσε μια ''συλλογή'' από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας χάρισε πολλές λήψεις από την μεγαλοπρεπή εμφάνισή της.

Η Beyonce έριξε ”άκυρο” στο κόκκινο χαλί των Grammys όμως… τρέλανε το Instagram!-2

Η Queen Bey -όπως την αποκαλούν οι εκατομμύρια φαν της- επέλεξε μια custom made μαύρη βελούδινη τουαλέτα που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Nicolas Jebran, και έκανε μια dramatic εμφάνιση με καπέλο και κοσμήματα Lorraine Schwartz αξίας $6,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα μαλλιά της σε μακριές πλεξούδες μαζεμένα σε χαμηλή αλογοουρά και τα μαύρα cat-eye γυαλιά ηλίου ήταν τέλος αυτά που συμπλήρωσαν το look της Βασίλισσας της RnB.

Η Beyonce έριξε ”άκυρο” στο κόκκινο χαλί των Grammys όμως… τρέλανε το Instagram!-3

Αξίζει να σημειώσουμε πως λίγες ώρες πριν η ίδια και ο Jay Z μας χάρισαν ακόμα ένα στιγμιότυπο με μια εμφάνισή ως Bonnie and Clyde με εκείνη να φοράει ένα εντυπωσιακό gown Azzi & Osta που χρειάστηκαν 300 ώρες για να δημιουργηθεί αποκλειστικά για εκείνη το οποίο συνδύασε με μπερέ Eric Javitz, ενώ ο πολυεκατομμυριούχος βασιλιάς της μουσικής βιομηχανίας επέλεξε ένα κουστούμι Musika Frere.

Η Beyonce έριξε ”άκυρο” στο κόκκινο χαλί των Grammys όμως… τρέλανε το Instagram!-4

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή