Η Kylie Jenner έγινε μανούλα και με ένα ερασιτεχνικό video μας δείχνει όλο το ιστορικό της εγκυμοσύνης της

Η Kylie Jenner έγινε μανούλα και με ένα ερασιτεχνικό video μας δείχνει όλο το ιστορικό της εγκυμοσύνης της

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα απλό, λιτό και ''ανθρώπινο'' -όσο ανθρώπινο μπορεί να είναι ένα ποστ της οικογένειας Kardashian- μήνυμα, η Kylie Jenner όχι μόνο επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης που κυκλοφορούσαν μήνες τώρα, αλλά ανακοίνωσε και την γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον ράπερ Travis Scott.

Η Kylie Jenner έγινε μανούλα και με ένα ερασιτεχνικό video μας δείχνει όλο το ιστορικό της εγκυμοσύνης της-1

Βάζοντας τέλος στα σενάρια που οργίαζαν αυτή την περίοδο, σχετικά με μια μεγάλη εμπορική συμφωνία πίσω από την οποία κρυβόταν όλη αυτή η μυστικοπάθεια, η εικοσάχρονη Kylie με συγκινητική ειλικρίνεια ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της. Με ένα ποστ λοιπόν στα social media ζήτησε συγγνώμη που άφησε τους φανς της στο σκοτάδι όλο αυτό το διάστημα και εξήγησε με μια ανακοίνωση τους λόγους. 

«Συγγνώμη που σας άφησα στο σκοτάδι. Καταλαβαίνω ότι έχετε συνηθίσει να σας παίρνω μαζί μου σε όλα μου τα ταξίδια. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα από αυτά που διάλεξα να μην μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Ήξερα για τον εαυτό μου, ότι χρειαζόμουν να προετοιμαστώ για αυτό το ρόλο της ζωής μου με τον πιο θετικό, απαλλαγμένο από άγχος και υγιεινό τρόπο που γνώριζα. Δεν υπήρχε κόλπο, δεν σχεδίαζα καμία μεγάλη πληρωμένη αποκάλυψη. Ήξερα ότι το μωρό μου θα ένιωθε κάθε συναίσθημα και στρες, έτσι επέλεξα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο για τη μικρή μου ζωή και την ευτυχία μας. Η εγκυμοσύνη ήταν η πιο όμορφη και εμψυχωτική εμπειρία που είχα σε ολόκληρη τη ζωή μου και στην πραγματικότητα θα μου λείψει. Εκτιμώ τους φίλους μου και ειδικά την οικογένειά μου που με βοήθησε να κάνω αυτή την ιδιαίτερη στιγμή όσο ιδιωτική γινόταν. Το πανέμορφο και υγιές κοριτσάκι μου ήρθε στη ζωή την 1η Φεβρουαρίου και δεν έβλεπα την ώρα να μοιραστώ αυτήν την ευλογία. Δεν έχω ξανανιώσει αγάπη και ευτυχία όπως αυτή, μπορώ να εκραγώ! Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας»

Η Kylie Jenner έγινε μανούλα και με ένα ερασιτεχνικό video μας δείχνει όλο το ιστορικό της εγκυμοσύνης της-2

Την ίδια στιγμή η μικρότερη αδελφή των Kardashians με ένα ερασιτεχνικό video αφιερωμένο στην ''κορούλα μας'' έδειξε στους φαν της όλες τις στιγμές που έχασαν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της από την στιγμή που βγήκε θετικό το τεστ μέχρι τον τοκετό. Στο video κάνει επίσης την παρθενική του εμφάνιση το νεογέννητο παιδί της αδελφής της Kim Kardashian και του Kanye West, Chicago.

Δείτε το video.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή