Τα crocs που δίχασαν τον κόσμο της μόδας έγιναν sold out

Τα crocs που δίχασαν τον κόσμο της μόδας έγιναν sold out

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θυμάστε τα crocs που παρουσίασε στην πασαρέλα ο οίκος Balenciaga τον περασμένο Οκτώβριο; Μάλλον θα θέλατε να τα ξεχάσετε…

Κι όμως, πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια που προκάλεσαν διάφορα σχόλια όσον αφορά την αισθητική τους, έγιναν sold out πριν ακόμη καν κυκλοφορήσουν.

Το πρωί της Παρασκευής, το πολυκατάστημα Barneys ανέβασε στο επίσημο site του τα παπούτσια, σε δύο χρώματα δίνοντας τη δυνατότητα για προ-παραγγελία έναντι 850 δολαρίων.  Αυτό που είναι αξιοθαύμαστο είναι ότι μέχρι το μεσημέρι είχαν γίνει sold out. Κι ενώ πριν λίγα χρόνια ο κόσμος της μόδας θα απέρριπτε τα Crocs χωρίς δεύτερη ματιά, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν από την στιγμή που ο σχεδιαστής του οίκου Demna Gvasalia έβαλε πάνω τους την επώνυμη υπογραφή.

«Όταν o Balenciaga μας προσέγγισε, ενθουσιαστήκαμε από την ευκαιρία να προωθήσουμε τα όρια των δυνατοτήτων σχεδιασμού για να δούμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί» είχε πει τότε η Michelle Poole, στέλεχος της Crocs στο Footwear News.

Και η αλήθεια είναι πως με το που εμφανίστηκαν τότε στην πασαρέλα, έγινε τόσος ντόρος με τα αμφιλεγόμενα σχόλια στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης που αν μη τι άλλο επικοινωνιακά πέτυχαν τον στόχο τους.

Τελικά όπως φαίνεται είναι πολλά τα fashion victims που έσπευσαν να τα αγοράσουν…. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο της μόδας στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή