Aνανεωθείτε με την αγαπημένη θεραπεία προσώπου της Kim Kardashian

Aνανεωθείτε με την αγαπημένη θεραπεία προσώπου της Kim Kardashian

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί τι ακριβώς είναι οι θεραπείες με βλαστοκύτταρα ή αλλιώς PRP skin regeneration therapy Intelligent Laser non-Invasive Lipolysis και τι αποτελέσματα παρέχει.

Τι είναι η PRP skin regeneration therapy;

Η PRP skin regeneration therapy είναι μορφή ανανέωσης και αντιγηραντική θεραπεία για πρόσωπο και σώμα, χρησιμοποιώντας κύτταρα από περιφερικό αίμα του ίδιου του ασθενή, όπως αιμοπετάλια, λευκά αιμοσφαίρια, βλαστοκύτταρα. Η καινούρια τεχνική εμπλουτισμού με αυξητικούς παράγοντες (growthfactor) πολλαπλασίασε την αποτελεσματικότητα της τεχνικής και τη διάρκεια του αποτελέσματος, στην ουσία η τεχνική αυτή στηρίζεται στην αναγεννητική ικανότητα των κυττάρων αυτών για επούλωση. Η έγχυση των κυττάρων αυτών γίνεται στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;

• Αυτόλογη και επομένως ασφαλής (κύτταρα που προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή)

• Η ευκολία στην εφαρμογή και η λήψη των κυττάρων όπως σε μια απλή αιμοληψία

• Η μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος

Εκτός από αισθητικούς σκοπούς για ποιο άλλο λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνική αυτή;

Μπορεί να εφαρμοστεί για ατροφία, ρυτίδες προσώπου, λαιμού (γήρανση), λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, βαθιά ρινοπαρειακή αύλακα, γήρανση ντεκολτέ και χεριών, ραγάδες εγκυμοσύνης από παχυσαρκία και αδυνάτισμα και για τη σημαντική μείωση σημαδιών από ακμή.

Ποιος είναι ο τρόπος λειτουργίας αυτής της θεραπείας;

Τα ίδια τα αιμοπετάλια έχουν το ρόλο να σταματούν την αιμορραγία και να αναγεννούν τα κύτταρα του σώματος και των αγγείων απελευθερώνοντας διάφορους αυξητικούς παράγοντες. Ο εμπλουτισμός με επιπλέον αυξητικούς παράγοντες ενισχύει τη δράση των κυττάρων αυτών. Το γερασμένο δέρμα είναι αφυδατωμένο, με λιγότερο κολλαγόνο, χαμηλή ελαστικότητα, μειωμένη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέως και χαμηλή ικανότητα ενυδάτωσης. Μετά την έγχυση των κυττάρων , παράγεται κολλαγόνο από τα κύτταρα που έχουν ενεργοποιηθεί (ινοβλάστες) και η ενυδάτωση και η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται. Ταυτόχρονα τα δέρμα παχαίνει και γεμίζουν οι επιφανειακές και βαθιές ρυτίδες προσώπου και σώματος.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η θεραπεία;

Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια, σώμα, γλουτούς, στήθος και στο τριχωτό κεφαλής.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα χρειαστούν το λιγότερο 4 και το περισσότερο 6 συνεδρίες σε διάστημα ανά 3 εβδομάδων.

Ποια είναι η διάρκεια θεραπείας;

Αρχικά πριν την εφαρμογή θα χρειαστεί να εφαρμόσουμε στην περιοχή όπου θα γίνει η θεραπεία τοπική αναισθητική κρέμα για 45’, ώστε να μουδιάσει η περιοχή και ο ασθενής να μην αισθανθεί την εφαρμογή της θεραπείας. Ο χρόνος της θεραπείας διαρκεί 15’-20’ και αυτό εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η έκταση της περιοχής. Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει μια ήπια ερυθρότητα η οποία υποχωρεί τις επόμενες ημέρες.

Aνανεωθείτε με την αγαπημένη θεραπεία προσώπου της Kim Kardashian-1

Πότε είναι η καλύτερη εποχή για τη θεραπεία;

Η εφαρμογή είναι καλύτερο να γίνεται στη περίοδο με τη λιγότερη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Τι πρέπει να προσέξουμε μετά τη θεραπεία;

Να μην εκτεθεί κάποιος στον ήλιο αμέσως μετά την εφαρμογή και είναι σημαντικό για τις επόμενες ημέρες καλή ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Η επαναστατική αυτή μέθοδος έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και είναι καθαρά αυτόλογη και βιολογική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή