Ninety Percent: Γιατί όλος ο κόσμος της μόδας μιλάει γι’ αυτό το νέο brand;

Ninety Percent: Γιατί όλος ο κόσμος της μόδας μιλάει γι’ αυτό το νέο brand;

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ninety Percent είναι το νέο brand που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του χώρου της μόδας! Ο λόγος; Μα φυσικά ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο συνδυάζει την αισθητική και την ηθική στη μόδα. 

Το νέο βρετανικό luxury brand Ninety Percent με έδρα το Λονδίνο, που κυκλοφόρησε αυτό το μήνα, δίνει τη δυνατότητα αγοράς γυναικείων ενδυμάτων που παράγονται με πιο ηθική και βιώσιμη διαδικασία. Η ετικέτα πολυτελών γυναικείων ενδυμάτων 90 per cent, δίνει το 90% των κερδών της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς με στόχο τον έλεγχο και περιορισμό των κακών συνθηκών εργασίας στη βιομηχανία της μόδας και τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεών της στο περιβάλλον.

Το μότο της εταιρείας #DressBetter αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να ξεκινήσει ένα κίνημα καταναλωτών που δίνει κίνητρα τόσο στους κατασκευαστές, όσο και στους αγοραστές των ενδυμάτων. Πιο συγκεκριμένα, το 90% των διανεμηθέντων κερδών κατανέμεται σε διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες και σε εκείνους που δημιουργούν τη συλλογή. Οι πελάτες έχουν λόγο στο πού θα διοχετευθούν τα χρήματα, καθώς μετά από κάθε αγορά τους δίνεται η επιλογή να ψηφίσουν υπέρ ενός σκοπού.

Φυσικά ακόμη και τα υλικά τα οποία χρησιμοποιεί το Ninety Percent, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς όμως να χάνει στιγμή την κομψή και stylish προσέγγιση του.

Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι' αυτούς που υποστηρίζουν ότι η ''ηθική'' μόδα δεν μπορεί να είναι και stylish!

Ανακαλύψτε το εδώ

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο της μόδας στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή