7 τρικ που κάνουν τις γαλλίδες να δείχνουν τόσο… γαλλίδες!

7 τρικ που κάνουν τις γαλλίδες να δείχνουν τόσο… γαλλίδες!

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το μακιγιάζ μέχρι τον τρόπο που πίνουν το κρασί τους, οι γαλλίδες έχουν αυτό το ''je ne sais quoi'' που όλες ζηλεύουμε. Το έχουμε επαναλάβει άπειρες φορές. Σε αντίθεση με τις Ιταλίδες, οι Γαλλίδες δείχνουν σέξι χωρίς να δείχνουν να τις νοιάζει και ιδιαίτερα, κομψές χωρίς να το προσπαθλύν ακόμα και με ένα απλό μπλε τζιν. Εμείς καταγράψαμε 7 σημαντικά τρικ που ίσως μας βοηθήσουν να αντιγράψουμε αυτό το ανεπιτήδευτο και συναγώνιστο στυλ με το οποίο ''συστήνονται'' στον κόσμο.

1.Δεν δείχνουν ποτέ τέλειες! Αυτό που είναι επάνω τους ελκυστικό είναι και το γεγονός ότι δεν φαίνεται να προσπαθούν και ιδιαίτερα για να δείχνουν περιποιημένες. Σαν να μην της νοιάζει. Κι αυτά που άλλες γυναίκες προσέχουν να ''καλύψουν'' όπως π.χ. οι φακίδες τους ή τα σχεδόν αχτένιστα μαλλιά τους, είναι αυτό που αποτελεί και το όπλο της γοητείας τους.

2.Το φυσικό πρωϊνό μακιγιάζ είναι ο τρόπος να δείχνουν ''φρέσκιες'' από το γραφείο μέχρι τις απογευματινές ώρες που θα βγουν για καφέ με την φίλη τους, χωρίς να επιβαρύνουν το δέρμα τους με βαρύ μέικ απ και έντονες βλεφαρίδες.

3.Ένα κόκκινο κραγιόν για μια βραδινή έξοδο είναι αρκετό. Δεν θα τις δεις ποτέ υπερβολικά βαμμένες ακόμα και αν είναι καλεσμένες σε γκαλά. Το ''less is more'' είναι το μότο τους και όσον αφορά το μακιγιάζ.

4.Οι Γαλλίδες αγαπούν τα πολύ προσωπικά αξεσουάρ. Ένα μενταγιόν από κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, ένα διακριτικό βραχιόλι με το μονόγραμμα από την συλλογή της μητέρας τους είναι αρκετό για να συμπληρώσουν το σύνολό τους.

5.Ο τρόπος που φοράνε το κλασσικό λευκό πουκάμισο είναι αυτό που το κάνει να δείχνει και τόσο ''διαφορετικό'' επάνω τους. Λίγο ''ασυγύριστο'', ίσως με τα μανίκια διπλωμένα προς τα πάνω και λίγο να βγαίνει έξω από το παντελόνι τους, για να δείχνει πιο ''χαλαρό'' χωρίς να όμως να δείχνει επιτηδευμένο.

6.Το ''μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι'' hair look. Κάθε φορά που θα φτιάχνεις τα μαλλιά σου σκέψου την Jane Birkin Brigitte Bardot ή μια πιο σύγχρονη εκπρόσωπο του γαλλικού στυλ, όπως την Caroline de Maigret ή την Jeanne Damas. Θα διαπιστώσεις ότι ποτέ μα ποτέ δεν της έχεις δει με μαλλί πρόκα ή με καλοφτιαγμένη μπούκλα.

7.Ένα ποτήρι κρασί! Ναι, καλά καταλάβατε, οι γαλλίδες θα ξεκινήσουν την συνάντησή τους με ένα ποτήρι κρασί ακόμα κι αν είναι μέρα μεσημέρι. Το μυστικό; Θα παραμείνουν στο ένα ποτήρι.

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή