Αλήθεια, εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι ”άσχημα” sneakers;

Αλήθεια, εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι ”άσχημα” sneakers;

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κι όμως αυτά τα ''άσχημα'' αθλητικά παπούτσια είναι η μεγαλύτερη τάση στις εβδομάδες μόδας. Τι; Δεν μας πιστεύετε; Αρκεί να σας πούμε ότι ένας από τους πιο σικ γαλλικούς οίκους, άνοιξε ένα pop-up κατάστημα ειδικά για ''ugly shoes'' στο Soho της Νέας Υόρκης, στα πλαίσια του New York Fashion Week, και πριν την επίσημη κυκλοφορία του συγκεκριμένου μοντέλου με την ονομασία «Arclight» στις 23 Φεβρουαρίου. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ήδη μετατραπεί σε must-visit των fashion bloggers και των διεθνών influencers που θέλουν πρώτες να εμφανιστούν με το συγκεκριμένο σταρ-κομμάτι.

Αποτέλεσμα; Η street μόδα γέμισε από ''άσχημα'' παπούτσια ή αλλιώς ''Dad shoes'', όπως τα αποκαλούν επίσημα οι ειδικοί, μιας και μοιάζουν με τα χοντροκομμένα αθλητικά παπούτσια που φορούσε ο μπαμπάς μας στα 80s.

Αλήθεια, εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι ”άσχημα” sneakers;-1
Αλήθεια, εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι ”άσχημα” sneakers;-2
Αλήθεια, εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι ”άσχημα” sneakers;-3

Αλλά εκτός από τον Louis Vuitton, πλέον και οι οίκοι Balenciaga και Stella McCartney, αλλά και τα διάσημα αθλητικά brands, Nike και Adidas θυσίασαν τα λεπτοκαμωμένα γυναικεία sneakers και κυκλοφόρησαν με τις συλλογές τους νέα σχέδια που μπορεί να μην κολακεύουν όσο τα προηγούμενα το πόδι, όμως από τη στιγμή που φανατικές τους δηλώνουν η Kim Kardashian και η Kendall Jenner, είναι θέμα χρόνου να τα δούμε να κυκλοφορούν παντού.

Αλήθεια, εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι ”άσχημα” sneakers;-4

Louis Vuitton

Αλήθεια, εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι ”άσχημα” sneakers;-5

MM6 Maison Margiela €320

Αλήθεια, εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ζευγάρι ”άσχημα” sneakers;-6

Stella McCartney €495

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή