ΣΤΙΛ

Here she is! H Kim K. μας δείχνει την μικρή Chicago West με ένα Snap!

here-she-is-h-kim-k-mas-deichnei-tin-mikri-chicago-west-me-ena-snap

Πάνω από 5 εκατομμύρια ήταν τα likes και χιλιάδες τα comments που συγκέντρωσε η πρώτη εμφάνιση της νεογέννητης Chicago West. Μέχρι αυτή τη στιγμή. Και μόνο στο Instagram.

H Kim Kardashian αποφάσισε να παρουσιάσει την κορούλα που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας στις 15 Ιανουαρίου, στο πλήθος που την ακολουθεί και φυσικά τα social media πήραν φωτιά.

here-she-is-h-kim-k-mas-deichnei-tin-mikri-chicago-west-me-ena-snap0

Χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο του Snapchat η διάσημη reality star πόζαρε φορώντας ένα λευκό μπουρνούζι κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό της. Πριν λίγες μέρες η ίδια απάντησε σε ένα φαν στο Twitter που την ρώτησε πως είναι η μικρή αναφέροντας ότι ''Είναι πολύ γλυκιά. Το καλύτερο μωρό! Μοιάζει λίγο στη North και λίγο στον Saint αλλά έχει την δική της προσωπικότητα''.

here-she-is-h-kim-k-mas-deichnei-tin-mikri-chicago-west-me-ena-snap2

Στα τελευταία επεισόδια του ριιάλιτι ''Keeping Up with the Kardashians'', που γυρίστηκαν πριν την γέννηση της μικρής, η Kim εξέφρασε στις αδελφές της την ανησυχία της για τα αισθήματά που θα έχει απέναντι στο μωρό που περίμενε μέσω παρένθετης, και αν θα ένιωθε το ίδιο όπως με τα δύο προηγούμενα παιδιά που γέννησε η ίδια, ενώ παραδέχτηκε πως θα προτιμούσε σίγουρα να είχε γεννήσει η ίδια και αυτό το παιδί, αν της το επέτρεπε η υγεία της, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα κιλά που θα πάρει ή τις αλλαγές στο σώμα της.

Διαβάστε περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.