”Επίθεση” του Giorgio Armani στον οίκο Gucci

”Επίθεση” του Giorgio Armani στον οίκο Gucci

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περασμένη εβδομάδα ο Alessandro Michele κατάφερε να ταράξει για ακόμα μια φορά τα ήρεμα νερά της μόδας με ένα σόου στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Το ''τρομερό παιδί της μόδας'' παρουσίασε μια αμφιλεγόμενη συλλογή εμπνευσμένη από την διάσημη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones με τα μοντέλα να κρατούν στα χέρια τους αντίγραφα των κεφαλιών τους και δράκους, και αυτό το κόνσεπτ όπως φαίνεται δεν βρήκε όλους τους συναδέλφους του σύμφωνους.

Συγκεκριμένα ο Giorgio Armani, ο οποίος έχει κατακρίνει πολλές φορές το πώς κάποιοι συνάδελφοί του, με τα εξωπραγματικά looks που λανσάρουν κατά καιρούς στην πασαρέλα προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, μετατρέποντας κατά την άποψή του την μόδα σε απέραντο τσίρκο. Κάτι που σύμφωνα με τον διάσημο ιταλό μόδιστρο συνέβη και την περίπτωση του οίκου Gucci.

”Επίθεση” του Giorgio Armani στον οίκο Gucci-1

Αν και ο Giorgio Armani απέφυγε να κατονομάσει ευθέως τον οίκο μόδας ή τον Michele, δήλωσε «σαστισμένος» από την συγκεκριμένη επιλογή και τέτοιου είδους «καραγκιοζιλίκια». «Όχι, δεν θέλω να είμαι μέρος όλου αυτού. Η μόδα μπορεί να γίνει ο τρόπος να κάνεις τα μέσα ενημέρωσης να μιλούν για σένα. Πρέπει να προχωράμε και να συναρπάζουμε αλλά χωρίς να υπερβάλλουμε- είναι πολύ εύκολο. Ποτέ δεν θέλησα να ξεγελάσω τους πελάτες και αυτά που δείχνω την πασαρέλα είναι αυτά που μπορούν να βρουν στα καταστήματα», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής.

 

Περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο της μόδας στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή