Όσκαρ 2018: Με άρωμα Ελλάδας τα δώρα 114.000 ευρώ που θα πάρουν οι σταρ του Χόλιγουντ

Όσκαρ 2018: Με άρωμα Ελλάδας τα δώρα 114.000 ευρώ που θα πάρουν οι σταρ του Χόλιγουντ

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άρωμα Ελλάδας θα έχουν τα πλούσια δώρα που θα πάρουν οι σταρ στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) στο Λος Άντζελες.

Το φετινό πακέτο περίπου 100.000 ευρώ θα περιλαμβάνει από ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι μέχρι πολυτελείς διακοπές στη Χαβάη και ταξίδι στην Τανζανία. Στο πακέτο περιλαμβάνεται, επίσης, μια εβδομάδα διακοπών σε τετράστερο ξενοδοχείο στη Χαβάη αλλά και η παραμονή σε πολυτελείς βίλες στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα οι σταρ του Χόλιγουντ θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ημέρες στις πολυτελείς βίλες Avaton. Πρόκειται για ένα συγκρότημα από 16 βίλες.

Το Avaton Luxury Village Resort στην Χαλκιδική θα φιλοξενήσει τον Μάιο διάσημους ηθοποιούς και σκηνοθέτες που είναι υποψήφιοι στα φετινά Όσκαρ και η Ναταλία Χατζή, hotelier του Avaton Luxury Village Resort εξηγεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ελληνικό ξενοδοχείο και γενικότερα brand συμπεριλαμβάνεται στο καλάθι των δώρων των Όσκαρ.

Όσκαρ 2018: Με άρωμα Ελλάδας τα δώρα 114.000 ευρώ που θα πάρουν οι σταρ του Χόλιγουντ-1

Η διαμονή που έχει διάρκεια 7 νύχτες θα δοθεί ως δώρο στους υποψήφιους για τα Όσκαρ Ερμηνείας Α’ και Β’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου, στους υποψήφιους για Όσκαρ Σκηνοθεσίας και στον παρουσιαστή της τελετής, που φέτος είναι ο Τζίμι Κίμμελ.

Όπως αποκαλύπτει η κ. Χατζή, αν και τα δώρα δεν έχουν δοθεί ακόμη ήδη τρεις από τους υποψηφίους έχουν αποδεχθεί το συγκεκριμένο.

'Όσοι έρθουν στο Avaton Luxury Village Resort θα μείνουν στην «Luxury Suite with private pool», που έχει έκταση 120 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, βεράντα και ιδιωτική πισίνα.

Να σημειωθεί πως το ξενοδοχείο παρέχει επίσης στους πελάτες του υπηρεσίες όπως ιδιωτικό τζετ, ελικόπτερο μεταφοράς από το αεροδρόμιο και ιδιωτικό γιοτ, «πράγματα που συνήθως επιλέγουν τέτοιου είδους καλεσμένοι» όπως σχολιάζει η Ναταλία Χατζή.

Όσκαρ 2018: Με άρωμα Ελλάδας τα δώρα 114.000 ευρώ που θα πάρουν οι σταρ του Χόλιγουντ-2
Όσκαρ 2018: Με άρωμα Ελλάδας τα δώρα 114.000 ευρώ που θα πάρουν οι σταρ του Χόλιγουντ-3
Όσκαρ 2018: Με άρωμα Ελλάδας τα δώρα 114.000 ευρώ που θα πάρουν οι σταρ του Χόλιγουντ-4

Τον Μάιο τον κόστος διαμονής στη συγκεκριμένη σουίτα ξεκινά από 510 ευρώ τη βραδιά, ενώ τον Αύγουστο ανέρχεται σε 1.000 ευρώ τη βραδιά.

Ανάμεσα στα δώρα βρίσκεται επίσης μια συνεδρία για να αντιμετωπίσουν φοβίες ενώ όσοι είναι φιλόζωοι θα μπορούν να δωρίσουν 8.000 ευρώ σε καταφύγιο ζώων που αυτοί θα επιλέξουν.

Η λίστα με τα δώρα που θα μπορούν να απολαύσουν οι πλούσιοι σταρ του Χόλιγουντ περιλαμβάνει:

  • Δώδεκα διανυκτερεύσεις για δύο στην Τανζανία
  • Επτά ημέρες στο Koloa Landing Resort στη Χαβάη
  • Διακοπές στη Χαλκιδική
  • Συσκευή bluetooth αξίας 159 δολαρίων
  • Προϊόντα μακιγιάζ
  • Λεμονάδα
  • Μπαμπάκια για να απορροφούν τον ιδρώτα
  • Βρώσιμα σοκολατένια σκουλαρίκια
  • Κοσμήματα αξίας από 40 έως 1.600 ευρώ
  • Προϊόντα αντιγήρανσης
  • Συνεδρίες διάρκειας 18 λεπτών για να αντιμετωπιστούν οι φοβίες
  • Δωρέες σε καταφύγια ζώων

Περισσότερες ειδήσεις για την απονομή των βραβείων Όσκαρ στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή