Ο οίκος Dior μόλις έκανε ξανά ”cool” αυτή την τσάντα

Ο οίκος Dior μόλις έκανε ξανά ”cool” αυτή την τσάντα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνα τις οικονομίες γιατί αυτή την τσάντα θα την ποθήσεις όσο καμία άλλη. Κι αυτό γιατί υπήρξε ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της μόδας 20 χρόνια πριν και ίσως να την έχεις ακόμα στη ντουλάπα σου ή στη ντουλάπα της μαμάς σου…

Στην επίδειξη μόδας του οίκου Dior λοιπόν, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, η Maria Grazia Chiuri ”ζωντάνεψε” από το παρελθόν την τσάντα που σχεδίασε ο John Galliano το 1999 και έκανε διάσημη η Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw στην τρίτη σεζόν του Sex&The City. Μπορεί τα φορέματα με μπαλλώματα και τα πουλόβερ με φεμινιστικά μηνύματα να κέρδισαν το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας, που είχε την τύχει να βρεθεί εκεί, όμως αυτό που έμεινε στο τέλος της ημέρας και γράφτηκε στα πρακτικά ήταν το νέο must-have στο οποίο θα ”στοχεύσουν”  οι fashionistas.

Φυσικά, η σχεδιάστρια έκανε το απαραίτητο facelift στη συγκεκριμένη τσάντα-δισάκι πριν την επαναφέρει στο προσκήνιο, ενισχύοντάς την πολύχρωμα υφάσματα και boho στοιχεία, ενώ διατήρησε το χρυσό D αποδεικνύοντας ότι η τάση της logomania δεν πάει πουθενά.

Ο οίκος Dior μόλις έκανε ξανά ”cool” αυτή την τσάντα-1
Ο οίκος Dior μόλις έκανε ξανά ”cool” αυτή την τσάντα-2
Ο οίκος Dior μόλις έκανε ξανά ”cool” αυτή την τσάντα-3

Τι λες; Είσαι έτοιμη να την υποδεχτείς;

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή