Η Elizabeth Arden μας καλεί με ένα κραγιόν να υποστηρίξουμε τα δικαιώματα των γυναικών

Η Elizabeth Arden μας καλεί με ένα κραγιόν να υποστηρίξουμε τα δικαιώματα των γυναικών

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1912 η Elizabeth Arden παρέλασε στη Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, προσφέροντας κόκκινα κραγιόν στις σουφραζέτες ως σύμβολο αλληλεγγύης. Από τότε το κόκκινο κραγιόν έγινε το σύμβολο του γυναικείου κινήματος και παραμένει ως σήμερα τι έμβλημα της γυναικείας δύναμης.

Σήμερα, o οίκος συνεχίζει τη κληρονομιά της ατρόμητης ιδρύτριας του υποστηρίζοντας τις γυναίκες μέσω της καμπάνιας March On, μιας εκστρατείας που σχεδιάστηκε για να γιορτάσει τα επιτεύγματα των γυναικών, να ενθαρρύνει τις γυναίκες να υποστηρίζουν η μια την άλλη και να συνεισφέρουν οικονομική ενίσχυση στον Οργανισμό UN Women για την υποστήριξη και την προώθηση των γυναικείων θεμάτων παγκοσμίως.

Μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε ενεργά στο σκοπό αυτό, αγοράζοντας το περιορισμένης έκδοσης κραγιόν March On και δωρίζοντας το σε μια γυναίκα που σας εμπνέει.

Η Elizabeth Arden μας καλεί με ένα κραγιόν να υποστηρίξουμε τα δικαιώματα των γυναικών-1

#togetherwemarchon

Με έμπνευση την ιστορία μας. Δίνουμε δύναμη στις γυναίκες του σήμερα.

100% των εσόδων από το περιορισμένης έκδοσης κραγιόν March On θα διατεθούν στον Διεθνή Οργανισμό UN Women για την υποστήριξη και την προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών και των μικρών κοριτσιών σε όλο τον κόσμο.

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή