Η Gisele μας ξαναθυμίζει ένα all-time-classic σύνολο για όλες τις σεζόν!

Η Gisele μας ξαναθυμίζει ένα all-time-classic σύνολο για όλες τις σεζόν!

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν αναρωτιόσασταν ποτέ τι κοινό έχετε με τη Gisele Bündchen, ήρθε ο καιρός να μάθετε. Όπως οι περισσότερες fashionistas του σήμερα, όλες πιστεύουμε ότι μια υπέρ-κομψη μαρινιέρα μαζί με το αγαπημένο μας τζιν είναι η συνταγή της επιτυχίας! Και είναι αρκετά εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Όσες σεζόν κι αν περάσουν, η πιο κλασσική εμφάνιση παραμένει πάντα λαμπερή και εντός μόδας…

Σε μια χαλαρή εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η περιζήτητη σταρ της πασαρέλας μας ξαναθύμισε γιατί το all-time-classic στυλ είναι πάντα μια καλή ιδέα. Με ένα ζευγάρι λεύκα δερμάτινα sneakers, μια κομψή tote τσάντα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά cat-eye γυαλιά ηλίου η Gisele συμπλήρωσε "έξυπνα" την εμφάνιση της με τζιν. Το αποτέλεσμα; Εξαιρετικά χαλαρή και αβίαστα chic όλες τις ώρες της ημέρας. Διαβάστε παρακάτω μια σειρά από tips που θα απογειώσουν και το δικό σας casual-glam σύνολο για κάθε μέρα:

  • Αποκτήστε ένα τοπ με μαρινιέρα που θα ταιριάξει με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως κόκκινο, μαύρο, λευκό και μπλε.
Η Gisele μας ξαναθυμίζει ένα all-time-classic σύνολο για όλες τις σεζόν!-1

Vince Waffle Raglan Tee EUR160.25 από shopbop.com

  • Αν δεν έχετε ήδη ένα τζιν παντελόνι με αυθεντικό χαρακτήρα και μεσαία μπλε απόχρωση (ούτε πολύ ανοιχτό, ούτε σκούρο) καιρός να επενδύσετε σε αυτό.
Η Gisele μας ξαναθυμίζει ένα all-time-classic σύνολο για όλες τις σεζόν!-2

Mom relaxed blue jeans €29.99 από τα καταστήματα Μango

  • Ολοκληρώστε το διαχρονικό δίδυμο μαρινιέρας και τζιν με ένα ζευγάρι ανατρεπτικά sneakers που ξεχωρίζουν για τις old-school επιρροές τους αλλά και εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου με ρετρό χαρακτήρα.
Η Gisele μας ξαναθυμίζει ένα all-time-classic σύνολο για όλες τις σεζόν!-3

Vans Old Skool Trainers In White €74.32 από asos.com

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή