5 tips από την Elle Macpherson για τέλειο σώμα

5 tips από την Elle Macpherson για τέλειο σώμα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν της δόθηκε τυχαία ο χαρακτηρισμός ''The Body'' ούτε είναι περίεργο που τον διατηρεί τόσα χρόνια. Η Elle Macpherson στα 53 της χρόνια εξακολουθεί να υμνείται ως το απόλυτο πρότυπο για τον υγιή σωματότυπό της που δεν έχει καμία σχέση με τα skinny κορίτσια του μόντελινγκ.

Μιλώντας στο περιοδικό Glossy, το supermodel των 90s αποκάλυψε τα μυστικά της για ένα καλλίγραμο σώμα και ένα λαμπερό πρόσωπο και εμείς μεταξύ των οποίων είναι και το ξύπνημα στις 5 το πρωί αλλά και το γεγονός ότι δεν πίνει καφέ.

Εμείς πήραμε χαρτί και μολύβι και σημειώσαμε πέντε από αυτά.

  • Ξυπνάει κάθε μέρα στις 5 το πρωί και εδώ και χρόνια αντικατέστησε τον πρωϊνό καφέ με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι και προσθέτει λίγο πιπέρι καγιέν για ενέργεια, ενώ συνεχίζει με ένα πράσινο smothie.
  • Στην συνέχεια πάει για κολύμπι στη θάλασσα ή γιόγκα ώστε να ξυπνήσει το σώμα της.
5 tips από την Elle Macpherson για τέλειο σώμα-1
  • Ως χορτοφάγος τα τελευταία χρόνια, φροντίζει το μεσημεριανό της γεύμα να αποτελείται από πολλά λαχανικά και καλό λίπος, ενώ χρησιμοποιεί μόνο παρθένο ελαιόλαδο στις σαλάτες της.
  • Η μαύρη σοκολάτα και το veggie παγωτό είναι το γλυκό που απολαμβάνει.
  • Η Macpherson είναι πολύ αυστηρή στη ρουτίνα του ύπνου της. Αρωματίζει το χώρο με άρωμα λεβάντας, φοράει τις βαμβακερές πιτζάμες της και απολαμβάνει ένα τσάι βαλεριάνα που την βοηθάει να ηρεμήσει.
5 tips από την Elle Macpherson για τέλειο σώμα-2

 

Περισσότερα tips υγείας και fitness στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή