Επιτέλους, η Meghan Markle φόρεσε το αξεσουάρ που έκανε την Βασίλισσα περήφανη…

Επιτέλους, η Meghan Markle φόρεσε το αξεσουάρ που έκανε την Βασίλισσα περήφανη…

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έκανε και επίσημα την πρώτη της εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση παρουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ και όλα τα βλέμματα φυσικά ήταν στραμμένα επάνω της. Και εκείνη, δεν απογοήτευσε κανένα φαν της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο λόγος φυσικά για την Meghan Markle, που αφού βαφτίστηκε αγγλικανή την περασμένη εβδομάδα, κερδίζοντας και με αυτό τον τρόπο την συμπάθεια του θρόνου, παρευρέθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Harry σε μια επιμνημόσυνη τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας. Η παρουσία της Μαρκλ στη θρησκευτική τελετή στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, στο Λονδίνο, μαρτυρά τη σταδιακή ένταξή της στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, πριν από τον γάμο της  που έχει προγραμματιστεί για την 19η Μαΐου.

Επιτέλους, η Meghan Markle φόρεσε το αξεσουάρ που έκανε την Βασίλισσα περήφανη…-1

Στην τελετή παρέστησαν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας: εκτός του πρίγκιπα Harry, ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του, τη δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton που κυοφορεί το τρίτο παιδί τους που αναμένεται να γεννηθεί τον επόμενο μήνα. Σε ένα μήνυμα με αφορμή την τελετή, η Ελισάβετ εξήρε τους «δεσμούς της Κοινοπολιτείας», που ενώνει 2,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε 53 χώρες και επισήμανε «την πολυπολιτισμικότητα, κίνητρο για εορτασμούς παρά για διχασμό».

Επιτέλους, η Meghan Markle φόρεσε το αξεσουάρ που έκανε την Βασίλισσα περήφανη…-2
Επιτέλους, η Meghan Markle φόρεσε το αξεσουάρ που έκανε την Βασίλισσα περήφανη…-3

Όλοι βέβαια περίμεναν να δουν το νέο αγαπημένο ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας, και η Meghan για ακόμα μια φορά ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους με τον χολιγουντιανό αέρα της.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Kate Middleton, που ήταν ντυμένη με ένα κομψό μονόχρωμο σύνολο σε αριστοκρατικό μπλε, η ίδια επέλεξε επίσης ένα φόρεμα κάτω από το γόνατο και κρεμ παλτό της βρετανίδας σχεδιάστριας, Amanda Wakeley, της οποίας τα σχέδια προτιμούν τόσο η Δούκισσα του Cambridge όσο και η πριγκίπισσα Beatrice.  Η αρραβωνιστικιά του πρίγκιπα Harry, ολοκλήρωσε το look της με τσαντάκι του οίκου Mulberry και κλασσικές γόβες Manolo Blahnik, ενώ για πρώτη φορά την είδαμε να φοράει καλσόν, γεγονός που μάλιστα έγινε θέμα στα βρετανικά μίντια, μιας και στις προηγούμενες εμφανίσεις της δεν ακολουθούσε το πρωτόκολλο και τολμούσε να εμφανιστεί με γυμνά πόδια -ακόμα και στις επίσημες φωτογραφίες των αρραβώνων της, γεγονός που μάλλον έκανε έξαλλη την βασίλισσα, ενώ έδωσε λαβή για αρνητικά σχόλια από πολλούς συντηρητικούς φαν του θρόνου.

Επιτέλους, η Meghan Markle φόρεσε το αξεσουάρ που έκανε την Βασίλισσα περήφανη…-4

Φυσικά, η Meghan δεν παρέλειψε να συμπληρώσει την εμφάνισή της με ένα μπερέ του βρετανού Stephen Jones, μια λεπτομέρεια στο ντύσιμό της που μαρτυρούσε την νέα της ζωή μιας και τα καπέλα του σχεδιαστή αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στα σύνολα των μελών της βασιλικής οικογένειας σε επίσημες εκδηλώσεις.

Όλα πάντως δείχνουν πως ξεκίνησε δυναμικά πια η μύησή της στους βασιλικούς κύκλους και η ίδια δείχνει μέχρι στιγμής να τα καταφέρνει πολύ καλά.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή