Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton δεν βγάζει ποτέ το παλτό της δημόσια…

Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton δεν βγάζει ποτέ το παλτό της δημόσια…

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουμε φυσικά αντιληφθεί την τεράστια συλλογή από παλτό που έχει στη ντουλάπα της η Kate Middleton. Αυτό που δεν προσέξαμε και πιθανό να μην έχεις προσέξει ούτε και εσύ είναι ότι η Δούκισσα του Cambridge δεν τα βγάζει ποτέ στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Όχι, η Δούκισσα δεν είναι τόσο ''δεμένη'' με το παλτό της που αρνείται να το αποχωριστεί ακόμα και όταν μπαίνει σε κλειστούς χώρους, ούτε προσπαθεί να κρύψει κάτι. Πολύ απλά ο λόγος που την βλέπουμε να το φοράει συνέχεια είναι γιατί όπως και πολλά άλλα πράγματα της το επιβάλλει το πρωτόκολλο.

Ναι, σύμφωνα με το παλάτι θεωρείται πολύ άκομψη πράξη να βγάλει το παλτό της δημόσια μια κυρία της βασιλικής οικογένειας, όπως επίσης και το να μην φοράει καλσόν (πρόσφατα είδαμε την Meghan Markle να φοράει καλσόν σε επίσημη εκδήλωση υπό την παρουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ, αν και παραβίασε πολλές φορές τον συγκεκριμένο κανόνα στο παρελθόν).

Και δεν είναι μόνο αυτά… Η Kate επιβάλλεται να κρατάει πάντοτε το τσαντάκι της και με τα δύο χέρια μπροστά στο κοινό, ώστε να αποφεύγει τις χειραψίες που θα την κάνουν να αισθανθεί άβολα, ενώ επιτρέπεται μόνο ένα συγκεκριμένο χρώμα μανό στα νύχια της κι αυτό είναι το ανοιχτό μπεζ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή