ΣΤΙΛ

Τρία νέα προϊόντα για ακαταμάχητο βλέμμα

tria-nea-proionta-gia-akatamachito-vlemma-2241224

Το Touche Eclat του YSL Beauty δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και best-selling concealer της αγοράς. Φωτίζει, καλύπτει, περιγράφει και αποδεδειγμένα λειτουργεί τέλεια, όχι μόνο στις ατέλειες, αλλά και κάτω από τα μάτια, χαρίζοντας φως. Η συλλεκτική του έκδοση για το 2018 φέρει το εμβληματικό logo του οίκου σε ασημένιο glitter. 

tria-nea-proionta-gia-akatamachito-vlemma0

Το Long-Wear Sparkle Stick της Bobbi Brown είναι μια σταθερή σκιά σε 9 στικ αποχρώσεις. Η σύνθεση από πολυδιάστατες πέρλες δημιουργεί μια επιφάνεια που αντανακλά το φως, χαρίζοντας πρισματικό φινίρισμα και εξασφαλίζοντας λαμπερό εφέ. Χάρη στην υδάτινη gel τεχνολογία του στεγνώνει γρήγορα και παραμένει αναλοίωτο στη διάρκεια της ημέρας.

tria-nea-proionta-gia-akatamachito-vlemma2

Κανένα βλέμμα δεν είναι τέλειο χωρίς τα σωστά φρύδια. Η Tinted Brow Mascara της Korres είναι η νέα μάσκαρα φρυδιών, σε τρεις αποχρώσεις, που διαμορφώνει, γεμίζει, χρωματίζει και σταθεροποιεί τα φρύδια και έχει διάρκεια έως και 12 ώρες. Η ανάλαφρη, smudge-proof gel σύνθεση, βασισμένη σε minerals, καολίνη και φυσικά κεριά, τα περιποιείται και χωρίς να τα σκληραίνει.

tria-nea-proionta-gia-akatamachito-vlemma4

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.