5 τρόποι να φορέσεις το τσαντάκι μέσης αυτή την Άνοιξη

5 τρόποι να φορέσεις το τσαντάκι μέσης αυτή την Άνοιξη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι το σταρ κομμάτι της χρονιάς και το οφείλουμε στην Kendall Jenner και σε όλες τις celebrities που ''φρόντισαν'' για την επιστροφή του. Μιλάμε φυσικά για το τσαντάκι μέσης που δεν λέει να πάει πουθενά ούτε την Άνοιξη.

Το αγαπημένο και τόσο βολικό κομμάτι που είδαμε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων σε διάφορα στυλ, δίνει ένα σπορ χαρακτήρα στα σύνολα της νέας σεζόν και εμείς επιστρατεύουμε 5 διαφορετικά looks που θα σας εμπνεύσουν να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας.

1.Οι πλισέ φούστες συνεχίζουν να έχουν ενδιαφέρον! Προτιμήστε τις jewel αποχρώσεις για την Άνοιξη και συνδυάστε τη φούστα σας με ένα φλοράλ πουκάμισο και μποτάκια σε έντονο κόκκινο χρώμα για ένα ρετρό στυλ.

5 τρόποι να φορέσεις το τσαντάκι μέσης αυτή την Άνοιξη-1

2.Μια ντένιμ μίνι φούστα και ένα λευκό μπλουζάκι ήταν πάντα μια καλή ''συνταγή'' για την Άνοιξη. Για φέτος επιλέξτε ένα ζευγάρι καρό μπότες για να ανανεώσετε το look σας.

5 τρόποι να φορέσεις το τσαντάκι μέσης αυτή την Άνοιξη-2

3.Αν είστε φαν του αθλητικού στυλ τότε ένα αθλητικό μπούστο με ψηλόμεσο τζιν σε γραμμή baggy με τσαντάκι στη μέση, θα σας μεταμορφώσει σε wild child των 90s.

5 τρόποι να φορέσεις το τσαντάκι μέσης αυτή την Άνοιξη-3

4.Επιλέξτε ένα τσαντάκι μέσης σε έντονο χρώμα και συνδύασε το με αθλητικό φούτερ και φούστα με βολάν σε ισπανικό στυλ.

5 τρόποι να φορέσεις το τσαντάκι μέσης αυτή την Άνοιξη-4

5.Ο κατάλληλος τρόπος για να ολοκληρώσετε ένα denim on denim σύνολο είναι ένα ζευγάρι λευκά μποτάκια και φυσικά ένα δερμάτινο τσαντάκι μέσης.

5 τρόποι να φορέσεις το τσαντάκι μέσης αυτή την Άνοιξη-5

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή