Οι 5 top προορισμοί για το 2018

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν το 2017 ήταν γεμάτο πανέμορφα τοπία, γεμάτο με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Το 2018 παίρνει τελείως άλλη μορφή και πνοή στα ταξίδια. Βγαίνουμε έξω από τα συνηθισμένα και πάμε μέχρι την άκρη του κόσμου με αυτούς τους top προορισμούς.

Μαλάουι

Οι 5 top προορισμοί για το 2018-1

Ένας μικρός ταξιδιωτικός παράδεισος, με βασικά όπλα την εντυπωσιακή λίμνη, τα καταπληκτικά εθνικά πάρκα και την πολιτική σταθερότητα, είναι από τα ελάχιστα μέρη στον κόσμο που προσφέρουν συνδυασμό υδάτινων σπορ με σαφάρι.

Όσλο

 

Οι 5 top προορισμοί για το 2018-2

Τα φιόρδ και η πυκνή βλάστηση είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς λίγο πριν προσγειωθεί στη νορβηγική πρωτεύουσα. Η φύση στα πιο "επικά" της, στη χώρα με τις ακτές που γέννησαν μύθους για Βίκινγκ και απολαμβάνουν το Βόρειο Σέλας μια ανάσα από τον Βόρειο Πόλο.

Μαγιόρκα

Οι 5 top προορισμοί για το 2018-3

Συγκαταλέγεται στους πιο αγαπημένους προορισμούς των Ευρωπαίων και το νησί συνδυάζει την υψηλή ποιότητα τουριστικών υπηρεσιών με εντυπωσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, απίστευτης ομορφιάς βλάστηση, υπέροχες ακρογιαλιές και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς.

Κανκούν – Μεξικό

Οι 5 top προορισμοί για το 2018-4

Με το απέραντο γαλάζιο στις εξωτικές παραλίες, την πλούσια ιστορία των Μάγια και την έντονη νυχτερινή ζωή αυτή η στενή λωρίδα γης προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Ματέρα – Ιταλία

Οι 5 top προορισμοί για το 2018-5

Το κρυφό διαμάντι της Νότιας Ιταλίας! Ένας λατρεμένος προορισμός φίλοι μου για όσους αναζητούν πιο «ψαγμένα» μέρη στην Ιταλία πέραν των πολύ τουριστικών και καθιερωμένων!Πολλοί είναι αυτοί που την αποκαλούν και «Καππαδοκία της Ιταλίας»…

 

ΠΗΓΗ: papelle.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή