ΣΤΙΛ

Τα 3 hot χρώματα που θα φορέσεις το 2018

ka--4

Καιρός να αναθεωρήσουμε και να ανανεωθούμε… Ενώ κάποιες από εμάς ήδη έχουμε ''κατεβάσει'' τα καλοκαιρινά στη ντουλάπα μας κάνοντας ένα δυνατό ξεκαθάρισμα και άλλες προσπαθούμε να βρούμε τον χρόνο να το πράξουμε, η μόδα μας αποκαλύπτει τα χρώματα της σεζόν και διευκολύνει την απόφαση γι αυτά που θα ξαναφορέσουμε και αυτά που θα αφήσουμε πίσω.

Σας έχουμε νέα! Το διασημότερο και πιο πολυφορεμένο χρώμα της street μόδας δεν είναι ανάμεσα σ' αυτά. Ναι, το millennial pink που όλες αγαπήσαμε και φορέσαμε από την κορυφή μέχρι τα νύχια μας λέει αντίο, αν και είμαστε σίγουρες πως θα εμφανίζεται κάπου-κάπου να μας υπενθυμίζει την ύπαρξή του και το 2018. Οι βασίλισσες της μόδας του δρόμου έχουν όμως βάλει πλώρη για άλλα σούπερ χρώματα που φαίνεται πως θα κυριαρχήσουν στις εμφανίσεις μας και εμείς καταγράφουμε τα top 3.

  • Hot Pink

ta-3-hot-chromata-poy-tha-foreseis-to-20180

Αυτή τη neon απόχρωση του ροζ την οφείλουμε στην Rihanna, που το τίμησε δεόντως στη συλλογή Fenty. Το pink εξακολουθεί λοιπόν να μας απασχολεί ίσως όχι στην απαλή εκδοχή της προηγούμενης σεζόν, αλλά σε πιο έντονη και μας θυμίζει κάτι από τα 80s σε πιο chic σύνολα αυτή τη φορά.

  • Λιλά

ta-3-hot-chromata-poy-tha-foreseis-to-20181

Η Pantone το ''έχρησε'' βασιλιά της χρονιάς και ήταν το αγαπημένο χρώμα του Prince, του David Bowie και του Jimi Hendrix… Το απαλό λιλά κατέκτησε τα catwalks της χρονιάς και οι style setters το φόρεσαν όσο κανένα άλλο στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας ανακοινώνοντας τη νέα τάση.

  • Κίτρινο

ta-3-hot-chromata-poy-tha-foreseis-to-20182

Ποτέ το κίτρινο χρώμα δεν ήταν τόσο hot όσο είναι αυτή τη σεζόν… Και ναι, πρόκειται να το δεις παντού. Και ναι, θα το φορέσεις έστω και στα αξεσουάρ σου, ακόμα και αν δεν είσαι τόσο μεγάλη φαν. Το πιο αισιόδοξο χρώμα ήδη έκανε την εμφάνισή του στα σύνολα του χειμώνα και σκοπεύει να φωτίσει τις εμφανίσεις του φετινού καλοκαιριού.

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.