Η Amal Clooney για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue

Η Amal Clooney για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue

2' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Amal Clooney άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στη Μεγάλη Βρετανία και φιλοξένησε την αμερικάνικη Vogue, που αυτό το μήνα φωτογραφίζει για πρώτη φορά στο εξώφυλλό της τη διάσημη δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιώματων και σύζυγο του George Clooney.

Η Amal ποζάρει στο φακό της σπουδαίας φωτογράφου Annie Leibovitz και στη συνέντευξη μιλά ανοιχτά για όλα, το φλερτ του χολιγουντιανού σταρ, τα δίδυμα την καριέρα της και τις δυσκολίες του να εκπροσωπείς πρόσφυγες και να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματά τους, τη διατροφή, την σεξουαλική παρενόχληση και το κίνημα #MeToo και, φυσικά, τη μόδα, αφού πλέον θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα του στυλ και σύμβολο της δυναμικής σύγχρονης γυναίκας.

Η Amal Clooney για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue-1

Όπως αναφέρει η ίδια στη συνέντευξη σε αντίθεση με την αυστηρή εικόνα που βγάζει προς τα έξω, στην πραγματικότητα είναι party animal, ενώ μιλώντας για τα φοιτητικά της χρόνια όταν φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, λέει πως ήταν σημαντικό για εκείνη να διατηρεί μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή της.  Τους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσε και η μητέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Αμάλ διασκέδαζε πολύ και δούλευε πολύ».

Μάλιστα, ο ίδιος ο George πιστεύει πως η γυναίκα του είναι πολύ πιο κουλ από όσο είναι πραγματικά. Στο άρθρο αναφέρονται σε πολλά σημεία φράσεις του διάσημου ηθοποιού για την Amal και μεταξύ άλλων η στιγμή που αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου αφού την είδε με μερικές καμηλοπαρδάλεις. «Αν γνωρίζεις το παραμικρό για την τρελή ζωή μου, θα ξέρεις πως είχα αφοσιωθεί στην ιδέα ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παντρευτώ ποτέ ξανά (σ.σ. υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ για μερικά χρόνια). Αλλά άρχισα να βγαίνω με την Amal κι αμέσως κατάλαβα πως εκεί υπήρχε κάτι πολύ διαφορετικό», έχει πει ο ηθοποιός. Η «επιφοίτηση» περί γάμου του ήρθε όταν κάποια στιγμή πήγαν μαζί για σαφάρι στην Αφρική. «Ήρθαν προς το μέρος της μερικές καμηλοπαρδάλεις. Έτσι ξαφνικά. Την τράβηξα μια φωτογραφία και χαμογελούσε. Τότε είπα στον φίλο μου τον Μπεν, "Σκέφτομαι να της ζητήσω να με παντρευτεί", κι αυτός μου απάντησε, "Νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα"», πρόσθεσε.

Η Amal Clooney για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue-2

Ο George και η Amal κράτησαν ζωντανό το ειδύλλιο μέσω μέιλ. Στα πρώτα στάδια της σχέσης τους, ο George «της έγραφε συνεχώς σημειώματα με τη φωνή του σκύλου του, Αϊνστάιν, που υποτίθεται πως ήταν παγιδευμένος σε διάφορα μέρη και χρειαζόταν νομική βοήθεια για να σωθεί».

Μεταξύ άλλων μαθαίνουμε πως η Amal τρώει γλυκά όταν στρεσάρεται. Ειδικά αυτήν την περίοδο που γράφει ένα βιβλίο μαζί με έναν συνάδελφό της, κάθε φορά που βρίσκονται και νιώθει πως πιέζεται, καταναλώνει «μεγάλες ποσότητες από ζαχαρωτά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Vogue.

Η Amal Clooney για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue-3

Όσο για το ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπαν τα δίδυμα; «Mama» αποκαλύπτει η Amal στη Vogue τονίζοντας πως ο George ήταν «πολύ προσεκτικός για να είναι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη λέξη θα ήταν αυτή που θα έλεγαν πρώτη».

Είναι θερμή υποστηρίκτρια του κινήματος #MeToo. «Είμαστε σε ένα σημείο που ο "άρπαγας" άντρας αισθάνεται λιγότερο ασφαλής και μια επαγγελματίας γυναίκα αισθάνεται περισσότερο ασφαλής, κι αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να βρισκόμαστε», λέει η ίδια, τονίζοντας πως δεν την ενοχλεί καθόλου που πλέον έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και οι άντρες νιώθουν επίσης ανασφάλεια στο εργασιακό τους περιβάλλον. 

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή