H Victoria Beckham σχεδίασε το πιο cool συλλεκτικό T-shirt αξίας $35!

H Victoria Beckham σχεδίασε το πιο cool συλλεκτικό T-shirt αξίας $35!

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και ποια δεν θα ήθελε να αποκτήσει ένα απο τα κομμάτια της συλλογής της Victoria Bechham, ειδικά όταν πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι σε συνεργασία με το αγαπημένο μας συγκρότημα Spice Girls;

Tι και αν η Victoria δεν θα ακολουθήσει το συγκρότημα στην περιοδεία που ετοιμάζει, τουλάχιστον φρόντισε να μας ανταμείψει σχεδιάζοντας ένα συλλεκτικό T-shirt με το συγκρότημα, και μάλιστα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η διάσημη σχεδιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια δική της φωτογραφία που φοράει το εν λόγω T-shirt με μία iconic ασπρόμαυρη φωτογραφία του συκροτήματος, με όλα τα μέλη του να πηδούν στον αέρα έχοντας μια κόκκινη μύτη.

H Victoria Beckham σχεδίασε το πιο cool συλλεκτικό T-shirt αξίας $35!-1

Το όλο εγχείρημα προέκυψε απο το πρόσφατο ταξίδι που έκανε στην Κένυα, στο οποίο συμμετείχε στα προγράμματα του Red Nose Day USA, γνωρίζοντας όλες τις δυναμικές γυναίκες της περιοχής.

Η συγκεκριμένη καμπάνια έχει στόχο να ενδυναμώσει τα νεαρά κορίτσια, μαθαίνοντας αυτοάμυνα μέσω μποξ ενώ παράλληλα να τα φέρει πιο κοντά στην φιλοσοφία του girl power.

H Victoria Beckham σχεδίασε το πιο cool συλλεκτικό T-shirt αξίας $35!-2

Κάπως έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει και το T-shirt με τις Spice Girls, με τα έσοδα από κάθε πώληση του να πηγαίνουν στην καμπάνια του Rose Nose Day, αλλά και σε ιδρύματα για την εξάλειψη της παιδικής φτώχιας. Ta t-shirt θα διατίθενται στην ιστοσελίδα Omaze, η οποία συγκεντρώνει χρήματα μέσα από τη δράση προσωπικοτήτων, στην τιμή των 35 δολαρίων.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή