Το ριγέ φόρεμα της Meghan Markle είναι η πιο σικάτη πρόταση της Άνοιξης

Το ριγέ φόρεμα της Meghan Markle είναι η πιο σικάτη πρόταση της Άνοιξης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους και τα μίντια τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα, αφού ο πριγκιπικός γάμος του Harry με την Meghan Markle τον προσεχή Μάϊο έχει επισκιάσει ακόμη και την εγκυμοσύνη της Kate Middleton. Και οι ίδιοι φαίνεται να το απολαμβάνουν δίνοντας στο λαό μια φρέσκια εικόνα των ανακτόρων με την αμερικανίδα ηθοποιό να μεταμορφώνεται στη νέα αγαπημένη των Βρετανών.

Το ριγέ φόρεμα της Meghan Markle είναι η πιο σικάτη πρόταση της Άνοιξης-1

Η Βασίλισσα φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα την μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα Harry αφού χθες ήταν η πρώτη φορά που είδαμε ένα πρόσωπο που ακόμη δεν έχει γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας να παρίσταται σε επίσημη εκδήλωση ως εκπρόσωπος του θρόνου. Η Meghan Markle συνόδευσε τον πρίγκιπα σε συνάντησή του με τους νέους της Κοινοπολιτείας των Εθνών (εθελοντική ένωση στην οποία ηγείται η Βασίλισσα), στο Λονδίνο.

Το ριγέ φόρεμα της Meghan Markle είναι η πιο σικάτη πρόταση της Άνοιξης-2

Το ριγέ φόρεμα της Meghan Markle είναι η πιο σικάτη πρόταση της Άνοιξης-3

Φυσικά, η Meghan γοήτευσε για ακόμα μια φορά τον βρετανικό λαό, με τον πρίγκιπα Harry να νιώθει περήφανος που η μέλλουσα σύζυγός του κατάφερε να περάσει και αυτό το τεστ.

Σπάζοντας ακόμα ένα κανόνα του πρωτοκόλλου η πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς ''Suits'' εμφανίστηκε με αμάνικο ριγέ φόρεμα  Altuzzarra αξίας €1,595, το οποίο κατά την είσοδό της συνδύασε με ένα αυστηρό blazer στους ώμους Camilla and Marc, ενώ ολοκλήρωσε την κομψή εμφάνισή της με τσάντα Oroton αξίας €207.00 την οποία φόρεσε χιαστί για ένα μοντέρνο σύνολο και γόβες Tamara Mellon.

Το ριγέ φόρεμα της Meghan Markle είναι η πιο σικάτη πρόταση της Άνοιξης-4

ALTUZZARRA €1,595

Το ριγέ φόρεμα της Meghan Markle είναι η πιο σικάτη πρόταση της Άνοιξης-5

OROTON €207.00

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή