9 τρόποι να σε καλέσουν στο Met Gala!

9 τρόποι να σε καλέσουν στο Met Gala!

3' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Met Gala είναι ασυζητητί το μεγαλύτερο fashion event της Αμερικής με τον Τύπο απ' όλο τον κόσμο να ασχολείται με το τι φόρεσανττα μεγαλύτερα fashion icons του κόσμου αναλόγως του θέματος που επικρατεί κάθε χρονιά. Πολλοί θα ήθελαν μια πρόσκληση για να βρεθούν ανάμεσα στα μεγαλυτερα ονόματα του κινηματογράφου, της μουσικής και, φυσικά, της μόδας.

Πώς θα καταφέρεις να είσαι ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους;

1. Πρέπει να γίνεις η ηθοποιός / το μοντέλο / η designer / η τραγουδίστρια για την οποία μιλάνε όλοι.

Και φυσικά αυτό ισχύει και για τους άντρες. Το πρώτο στάδιο είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις αλλά οι περισσότερες προσκλήσεις δίνονται σε ευνοημένους τύπους ανθρώπων που έχουν αποκτήσει μεγάλο κοινό. Το team του Vogue γράφει προσεκτικά τη λίστα των καλεσμένων και το αποτέλεσμα είναι αυτή η κοσμοσυρροή αστέρων που βλέπουμε κάθε χρόνο.

2. Κάνε δωρεά στο Metropolitan Museum.

Γιατί, ας μην ξεχνιόμαστε, το Met Gala είναι ένα φιλανθρωπικό event που ξεκίνησε σαν ένας τρόπος να συγκεντρώσει χρήματα το Ενδυματολογικό Ινστιτούτο του μουσείου. Δυστυχώς όμως, και αν θέλεις να εξασφαλίσεις πρόσκληση για τα επόμενα χρόνια, η εισφορά θα πρέπει να είναι ένα σεβαστό ποσό. Υπάρχουν οι πλούσιοι της Αμερικής που ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνουν ένα ποσό και υπάρχουν και τα μεγάλα brands και οι οίκοι που πληρώνουν από $75 χιλιάδες μέχρι $250 χιλιάδες για να.. κλείσουν τραπέζι στο μεγάλο event.

3. Να έχεις στενή σχέση (ή συγγενική) με την Anna Wintour.

Δεν υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις αυτό αλλά η αλήθεια είναι πως αυτοί που είναι πιο κοντά στην Anna Wintour είναι σταθερές φιγούρες κάθε χρόνο. Για παράδειγμα, η κόρη της Wintour, Bea Shaffer, δεν θα χάσει το φετινό γκαλά, και μάλλον θα δώσει το ''παρών'' της μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Francesco Caarrazzini (γιο της Franca Sozzani, που ήταν αρχισυντάκτρια της Ιταλικής Vogue μέχρι και τον θάνατό της).

4. Ξεκινά να δουλεύεις στην Αμερικανική Vogue.

Είναι σχεδόν δεδομένο πως αν είσαι συντάκτης ή συντάκτρια της Αμερικανικής Vogue θα είσαι κι εσύ στους καλεσμένους. Δυστυχώς όμως, σπάνια ανοίγουν θέσεις στην Αμερικανική Vogue (ή σε όποια άλλη έκδοση του κόσμου).

5. Βρες συνοδό της πρώτης γραμμής.

Δεν έχουν όλοι οι καλεσμένοι τη δυνατότητα του plus one, μερικούς όμως τους συμπαθεί η Anna Wintour λίγο περισσότερο και γι' αυτό τους επιτρέπει να φέρουν συνοδό. Φυσικά θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο αν είσαι και εσύ δημόσιο πρόσωπο (π.χ. η Kim και ο Kanye).

6. Δούλεψε για έναν χορηγό.

Αυτοί οι οίκοι και αυτά τα brands που κάνουν δωρεές στο μουσείο αφήνουν στο τραπέζι τους μερικές θέσεις και για τους καλύτερους υπαλλήλους. Υποψιαζόμαστε πως θα ήταν καλύτερα αν ήσουν π.χ. ο CEO της Apple ή ο creative director ενός οίκου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πέρσι χορηγοί ήταν η Apple, η Condé Nast, το H&M και το Farfetch. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου.

7. Ανέλαβε την ψυχαγωγία.

Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πως ο καλλιτέχνης που τραγουδά κάθε χρονιά δεν θα μπορούσε να κάνει mingle με τον κόσμο. Πέρσι η Katy Perry (που ήταν συνδιοργανώτρια τοου event) ανέλαβε την ψυχαγωγία, το 2016 ήταν ο The Weeknd και το 2015 η Rihanna. Επίσης, ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει έχει plus one! To 2012 η Kim Kardashian δεν ήταν καλεσμένη αλλά ήρθε σαν plus one του Kanye West.

8. Βοήθησε στο στήσιμο του event.

Ίσως δεν είναι τόσο κουλ όσο το να είσαι καλεσμένος του Burberry ή του YSL αλλά θα βλέπεις τα πάντα σαν σερβιτόρος, σαν βοηθός κάποιου celebrity, να κρατάς τσάντες, παλτά κτλ ή να βοηθάς τους σταρ με τις μεγάλες ουρές των φορεμάτων τους.

9. Να είσαι η Beyoncé…

…ή κάποιος σαν αυτή. Αλλά όταν έχεις επιλογή, να είσαι πάντα η Beyoncé.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή