It’s Viral: ”Τι έκανε η Βασίλισσα για να το αξίζει όλο αυτό;”

It’s Viral: ”Τι έκανε η Βασίλισσα για να το αξίζει όλο αυτό;”

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 92α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ γιόρτασαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, σε μια μεγάλη συναυλία, στην οποία τραγούδησαν διάσημα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Sting, Tom Jones, Jamie Cullum, Kylie Minogue, Shaggy και Craig David.

It’s Viral: ”Τι έκανε η Βασίλισσα για να το αξίζει όλο αυτό;”-1

Την βασίλισσα Ελισάβετ συνόδευε ο γιος, της, πρίγκιπας Κάρολος, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ αλλά και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, χωρίς την Κέιτ Μίντλετον όμως, η οποία έχει σταματήσει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις μέχρι να γεννήσει. Φυσικά, με την απουσία της Κέιτ, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η ίδια φρόντισε να δείχνει εντυπωσιακή με ένα φόρεμα με κάπα της βρετανίδας σχεδιάστριας Stella McCartney που αποθεώθηκε από τα fashion blogs.

It’s Viral: ”Τι έκανε η Βασίλισσα για να το αξίζει όλο αυτό;”-2

Ωστόσο δεν έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από το φαντασμαγορικό event, αφού με ένα άρθρο της η βρετανική Telegraph δίνει την αίσθηση ενός μουσικού αλαλούμ που μάλλον δεν άρμοζε σε βασιλικά γενέθλια.

«Όταν αποφασίστηκε ένα πάρτι για τα 92α γενέθλια της Βασίλισσας, δεν είμαι πεπεισμένος ότι κάποιος στην πραγματικότητα ρώτησε την ίδια τι είδους ψυχαγωγία θα ήθελε. Ενώ δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι ξέρω τι ακούει η Βασίλισσα για προσωπική ευχαρίστηση, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ο Sting και ο Shaggy» λέει ο αρθρογράφος. «Θα ήθελα να έχω κιάλια για να επιθεωρήσω τις εκφράσεις της βασίλισσας όταν ο Shaggy ανέβηκε στη σκηνή» λέει και προσθέτει πως είδε συχνά τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον εγγονό της Ελισάβετ να της ψιθυρίζει στο αυτί, προφανώς εξηγώντας της κάθε φορά ποιος ήταν αυτός που εμφανιζόταν. Κακές κριτικές γράφτηκαν και για το τεχνικό κομμάτι καθώς ο ήχος ήταν προβληματικός και η ακουστική δεν απέδωσε τα μέγιστα.

It’s Viral: ”Τι έκανε η Βασίλισσα για να το αξίζει όλο αυτό;”-3
It’s Viral: ”Τι έκανε η Βασίλισσα για να το αξίζει όλο αυτό;”-4

Μάλιστα μια από τις αστείες στιγμές που κάνουν τον γύρο του διαδικτύο δείχνει τον πρίγκιπα Κάρολο να αναφέρεται στην Βασίλισσα προσφωνώντας την αρχικά  «Μεγαλειοτάτη», ενώ στη συνέχεια την αποκαλεί «μανούλα», με την έκφραση της βασίλισσας στο άκουσμα της λέξης να είναι πραγματικά απολαυστική.

It’s Viral: ”Τι έκανε η Βασίλισσα για να το αξίζει όλο αυτό;”-5

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή