Brigitte vs Melania: Η στιλιστική αναμέτρηση στην Ουάσινγκτον

Brigitte vs Melania: Η στιλιστική αναμέτρηση στην Ουάσινγκτον

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε στιλιτιστική αναμέτρηση κατέληξε η συνάντηση της Μελάνια Τραμπ με την Μπριζίτ Μακρόν στον κήπο του Λευκού Οίκου, που μετατράπηκε σε πασαρέλα για τις Πρώτες Κυρίες.

Brigitte vs Melania: Η στιλιστική αναμέτρηση στην Ουάσινγκτον-1

Οι δύο γυναίκες συνόδευσαν τους συζύγους τους με σκοπό να φυτέψουν ένα δέντρο στη Δυτική Πτέρυγα του διάσημου κτιρίου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν με το προεδρικό ζεύγος που έφτασε στον Λευκό Οίκο με τις ανταλλαγές των φιλιών. Από το θερμό φιλί του Μακρόν στον Τραμπ (που έδειξε λίγο αιφνιδιασμένος) έως τα… φτυάρια στον κήπο του Λευκού Οίκου για να φυτευτεί το δώρο του Γάλλου προέδρου στον Αμερικανό ομόλογό του.

Ένα δώρο με ξεχωριστή σημασία. Μία βελανιδιά που προέρχεται από την περιοχή Belleau Woods, βορειοανατολικά του Παρισιού. Έχει και αυτή τη δική της ξεχωριστή ιστορία. Εκεί, τον Ιούνιο του 2018 έγινε μια από τις πλέον ιστορικές μάχες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. 9.000 Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν εκεί. Για να τιμήσει τον Μακρόν και το δώρο του, ο Τραμπ αποφάσισε να φυτέψει το δέντρο στο νότιο μέρος του κήπου του Λευκού Οίκου. Φυσικά, όλα έγιναν μπροστά στις κάμερες. Οι κοστουμαρισμένοι πρόεδροι, με τα φτυάρια ανά χείρας, αναγκάστηκαν να ρίξουν χώμα στη ρίζα του δέντρου.

Brigitte vs Melania: Η στιλιστική αναμέτρηση στην Ουάσινγκτον-2
Brigitte vs Melania: Η στιλιστική αναμέτρηση στην Ουάσινγκτον-3

Η Μελάνια Τραμπ, επέλεξε ένα μαύρο σύνολο με την υπογραφή του Οίκου Givenchy (η αξία του ανέρχεται στα 2.790 δολάρια). Προφανώς η επιλογή δεν ήταν τυχαία αλλά έγινε με σκοπό η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να τιμήσει τους καλεσμένους τους, επιλέγοντας μια δημιουργία ενός Γάλλου σχεδιαστή, και μάλιστα εμβληματικού. Γαλλική υπογραφή είχε και το τσαντάκι της, ένα clutch από φίδι με την υπογραφή ενός άλλου εμβληματικού γαλλικού οίκου μόδας, του Christian Dior. Οι γόβες της ήταν όπως σχεδόν πάντα Christian Louboutin και το φόρεμά της Dolce & Gabbana.

Από την άλλη η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα κίτρινο σύνολο, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την αδυναμία της στον οίκο Louis Vuitton.

Το πρώην μοντέλο, η Μελάνια Τραμπ περπατούσε στον κήπο του Λευκού Οίκου με τις 12ποντες γόβες της με αυτοπεποίθηση και σιγουριά αναδεικνύοντας τα ατελείωτα πόδια της, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν ακολουθούσε πιο χαλαρή γνωρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση η Μελάνια δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την φινέτσα της.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή