Up-to-date: 6 ανοιξιάτικα σύνολα διά χειρός Gigi Hadid για να αντιγράψετε τώρα

Up-to-date: 6 ανοιξιάτικα σύνολα διά χειρός Gigi Hadid για να αντιγράψετε τώρα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την πασαρέλα στις hot εμφανίσεις της μόδας του δρόμου, το "it" girl που ακούει στο όνομα Gigi Hadid συνεχίζει να μας γεμίζει έμπνευση με τα σύνολα που επιλέγει. Από πρωινά looks που μοιάζουν ανεπιτήδευτα, μέχρι ολοκληρωμένα σύνολα που εκπέμπουν πολυτέλεια, τα ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της είναι ένα κι ένα. Εμείς ξεχωρίσαμε μια σειρά από έξυπνους συνδυασμούς που αξίζει να…ξεπατικώσουμε και να μπούμε στο μήνα Μάιο με άνεση και στυλ:

  • Φουλ του ριγέ! Με τα κομμάτια-κλειδιά που αποτυπώνουν το κορυφαίο φετινό μοτίβο, όπως ψηλόμεσα παντελόνια καμπάνα, ολόσωμες φόρμες και pajama σετ είναι δύσκολο να κάνουμε λάθος. Αρκεί να συνδυάσουμε με μίνιμαλ παπούτσια και αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα οι στιλέτο λευκές μπότες που επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της η Gigi.
  • Λέμε ναι στα έντονα χρώματα, όπως κίτρινο, κόκκινο, ροζ αλλά και πράσινο. Ένα ζευγάρι μυτερές γόβες ή πέδιλα σε ζωηρούς χρωματικούς τόνους θα "μεταμορφώσουν" ένα καθημερινό μας σύνολο από καθημερινά denim στοιχεία και άνετα, φαρδιά πουλόβερ.
  • Τα κομψά γυαλιά ηλίου μπορούν να κάνουν πάντα μια εμφάνιση να ξεχωρίζει, ειδικά τα ρετρό σχέδια. Το σχήματα cat-eye αλλά και οι στρογγυλοί σκελετοί με καθρέπτες φακούς και αέρα των 70s, θα γίνουν το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει με στυλ ένα chic μονόχρωμο σύνολο ή έναν street συνδυασμό από δερμάτινα και metallics κομμάτια.

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή