ΣΤΙΛ

5 απαραίτητες καλοκαιρινές αγορές για κάθε στιλάτο κορίτσι

5 απαραίτητες καλοκαιρινές αγορές για κάθε στιλάτο κορίτσι

Μέσα σε όλον αυτό τον κυκεώνα από νέες τάσεις και ''φρέσκιες'' αγορές το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι ένας σωρός από καινούργια πράγματα που θα φορέσουμε μόνο μια φορά και θα τα αφήσουμε ξεχασμένα στη ντουλάπα μας.

Για να σας γλιτώσουμε από χρόνο και χρήμα βρήκαμε τα top 5 κομμάτια που θα χρειαστείς για να αναδείξεις το στυλ σου αυτό το καλοκαίρι και που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

1.Η μικρή ψάθινη τσάντα θα σε συνοδεύσει από τις πρωϊνές σου βόλτες μέχρι την εμφάνισή σου σε ένα υπαίθριο εστιατόριο το βράδυ, αφού πλέον φοριέται χωρίς κανόνες τόσο με ένα χαλαρό όσο και ένα πιο επίσημο σύνολο.

5 απαραίτητες καλοκαιρινές αγορές για κάθε στιλάτο κορίτσι-1

Loeffler Randall €379

2.Το εμπριμέ παντελόνι μπορεί να φορεθεί με ένα κομψό πουκάμισο στο γραφείο αλλά και με ένα κροσέ τοπ το απόγευμα για καφέ και να δώσει μια χαρούμενη νότα στο στυλ σου.

5 απαραίτητες καλοκαιρινές αγορές για κάθε στιλάτο κορίτσι-2

Zara  €39,95

3. Με τα slides να μας οδηγούν μέχρι τις βραδινές μας εμφανίσεις με παντελόνες ή μάξι καλοκαιρινά φορέματα, το καλύτερο είναι να επενδύσουμε σε ένα πιο παιχνιδιάρικο ζευγάρι με φιόγκο και σε εντυπωσιακό χρώμα.

5 απαραίτητες καλοκαιρινές αγορές για κάθε στιλάτο κορίτσι-3

Η&Μ  €19,99

4.Κι όμως, υπάρχουν κι αυτά τα φορέματα που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως ''σωτήρες'' τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Επιλέξτε ένα κομμάτι που θα φορέσεις με τα αθλητικά ή τα ψηλά σου σανδάλια και θα αισθάνεσαι θεά!

5 απαραίτητες καλοκαιρινές αγορές για κάθε στιλάτο κορίτσι-4

Mango €59,99

5.Είναι η τελευταία τάση και αν δεν την φορέσεις τώρα τότε πότε; Ακόμα και με ένα απλό φόρεμα τα μικροσκοπικά cat-eye ρετρό γυαλιά ηλίου θα ανανεώσουν το στυλ σου. Καλύτερα μάλιστα να επενδύσεις σε ένα πιο καλοκαιρινό χρώμα, αντί για το κλασσικό μαύρο.

5 απαραίτητες καλοκαιρινές αγορές για κάθε στιλάτο κορίτσι-5

Le Specs €91