Kim Kardashian Vs Gaultier: Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για αντιγραφή

Kim Kardashian Vs Gaultier: Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για αντιγραφή

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι το προσέξαμε, όλοι το σχολιάσαμε και το Twitter εννοείται πως δεν το προσπέρασε. Με το που η Kim Kardashian αποκάλυψε στα social media το μπουκάλι για το νέο της άρωμα, που έχει τη μορφή ενός γυναικείου σώματος, εμπνευσμένο φυσικά από το δικό της, όλοι θυμηθήκαμε τα περίφημα αρώματα του Jean Paul Gaultier.

Kim Kardashian Vs Gaultier: Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για αντιγραφή-1

Η παρουσίαση της συσκευασίας ξεκίνησε μέσα από μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram, στις οποίες η διάσημη σταρ εμφάνιζε διάφορα σημεία του σώματός της άλλοτε εντελώς γυμνά, άλλοτε καλυμμένα με κάτι σαν λευκό πηλό. Στόχος της να δείξει τους θαυμαστές της την διαδικασία παρασκευής του μπουκαλιού.

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν την  ομοιότητα της ιδέας και της υλοποίησής της με εκείνη του Jean Paul Gaultier για το διάσημο άρωμα «Classique» που κυκλοφόρησε το 1993.

Τα σχόλια από πολλούς μάλιστα ήταν αρνητικά και πολλοί αναφέρθηκαν στην αντιγραφή της reality star ενός θρυλικού και τόσο αναγνωρισμένου αρώματος «Το μπουκάλι για το νέο άρωμα της Kim Kardashian δείχνει σαν να έκαναν μωρό το Classique του Jean Paul Gaultier και η Αφροδίτη της Μήλου», σχολίασε κάποιος χρήστης, ενώ ένας άλλος ανέφερε χιουμοριστικά ''Τηλεφώνησε ο Gaultier και θέλει πίσω το μπουκάλι του αρώματός του''. 

Kim Kardashian Vs Gaultier: Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για αντιγραφή-2

Kim Kardashian Vs Gaultier: Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για αντιγραφή-3

Δεν ήταν όμως μόνο οι χρήστες των social media που σχολίασαν δημόσια την επιλογή της Kim, αλλά και ο ίδιος ο Gaultier, ο οποίος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία της δικής του δημιουργίας, παραφράζοντας το «Keeping Up With The Kardashians, τον τίτλο του ριάλιτι της οικογένειας Kardashian.

Kim Kardashian Vs Gaultier: Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για αντιγραφή-4

Το ποστ ήταν μάλλον αρκετά αιχμηρό και δεν πέρασε απαρατήρητο, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία και με το αντρικό άρωμα προσθέτοντας ''Τουλάχιστο το αντρικό άρωμα δεν έχει σχέση με κανένα άλλο''.

Kim Kardashian Vs Gaultier: Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για αντιγραφή-5

Η Kim απάντησε και επιμένει ότι το μπουκάλι της βασίζεται σε καθαρά «προσωπικό» σχέδιο, λέγοντας στο Cosmopolitan: «Τα γλυπτά ήταν δική μου έμπνευση μου, αλλά μου αρέσει το μπουκάλι του Gaultier. Είναι εμβληματικό και γιορτάζει το σώμα της γυναίκας, αλλά η έμπνευσή μου ήταν ένα άγαλμα. Ήθελα το δικό μου να είναι πραγματικά προσωπικό με την ακριβή φόρμα του σώματός μου, αλλά πάντα αγαπούσα τα μπουκάλια του Gaultier», πρόσθεσε.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή