Michelle Obama: ”Είστε όλες σας χαζες”

Michelle Obama: ”Είστε όλες σας χαζες”

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Michelle Obama έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην Tracee Ellis Ross στη διάσκεψη United State of Women, το Λος Άντζελες.

Εκτός των άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση της με της δύο της κόρες όσον αφορά τα εφηβικά θέματα όπως το σεξ. Η τέως Πρώτη Κυρία της Αμερικής αποκάλυψε πως προσπαθεί να κρατήσει μια σταθερή σχέση με τις δύο και να κάνει πάντα διάλογο μαζί τους.

''Πρέπει να πάρεις το ύφος της μαμάς και ρωτήσεις ''Α, έγινε αυτό; Πες μου κι άλλα'', προσπαθώντας να μην αντιδράσεις έτσι ώστε να πάρεις τις καλές πληροφορίες. Προσπάθησα να πω στη Sasha και στη Malia ''Μην πηγαίνεται σε άλλα 14χρονα για πληροφορίες. Είστε όλες χαζές, μιλάτε σε μένα. Δεν ξέρετε τίποτα εσείς, σας αγαπώ' γι' αυτό ας μιλήσουμε για το θέμα αυτό. Μην ρωτήσετε τη φίλη σας την Olivia τι νομίζει για το σεξ, δεν ξέρει!'' είπε με το γνωστό της χιούμορ η Obama.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τις γυναίκες του σήμερα και για την εκλογή του Donald Trump. 

''Το πιο ικανό άτομο υποψήφιο στις εκλογές ήταν γυναίκα και δες τι κάναμε αντί αυτού. Αυτό κάτι λέει για το πού είμαστε. Αυτό πρέπει να ψάξουμε. Αν εμείς οι γυναίκες είμαστε ακόμα καχύποπτες η μία με την άλλη, αν ακόμα έχουμε αυτές τις τρελές αμφιβολίες  που δεν έχουμε για τους άντρες, αν δεν είμαστε άνετα με τη σκέψη πως μια γυναίκα μπορεί να είναι πρόεδρος μας σε σύγκριση με… αυτό, τότε πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση με τους εαυτούς μας''.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή