Met Gala 2018: Αυτή τη φορά τα Oscars της μόδας ήταν σε άλλο επίπεδο!

Met Gala 2018: Αυτή τη φορά τα Oscars της μόδας ήταν σε άλλο επίπεδο!

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν σίγουροι αν οι καλεσμένοι θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στη φετινή ''σύλληψη'' της Anna Wintour, που φάνηκε να απολαμβάνει όσο κανένα άλλο το κόνσεπτ του φετινού Met Gala, με τις ευλογίες μάλιστα του ίδιου του Πάπα. Η Μόδα συνάντησε την Θρησκεία στο κόκκινο χαλί και το αποτέλεσμα μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Όχι μόνο η A-list ανταποκρίθηκε στην ''πρόκληση'' και πρόσκληση της Σιδηράς Κυρίας της μόδας, αφού είχαμε κυριολεκτικά απαρτία, αλλά περισσότερο από κάθε άλλη φορά τίμησε το dress code με αποτέλεσμα μια φαντασμαγορική εξτραβαγκάνζα στο κόκκινο χαλί…

Η ελίτ της μόδας συναντάει λοιπόν το Βατικανό σε μια βραδιά που κηρύσσει την έναρξη της έκθεση με τίτλο: «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination» ("Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία") που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Museum για να αφηγηθεί την ιστορία της μόδας μέσα από τα δόγματα και τους κώδικες της χριστιανοσύνης, που αποτελούν ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης για τους σχεδιαστές του χθες και του σήμερα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή