ΣΤΙΛ

H επική ατάκα της Blake Lively για το φόρεμα της στο Met Gala

H επική ατάκα της Blake Lively για το φόρεμα της στο Met Gala

Την είδαμε όλοι και μας άρεσε (πολύ). Γενικά η Blake Lively φέτος ήταν από τις πιο καλοντυμένες του Met Gala και μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας με την άφιξη της στο Metropolitan Museum.

Βλέποντας την τόσο αριστοκρατική και μοιραία με το επιβλητικό Atelier Versace φόρεμα, ξεχάσαμε για λίγο το πόσο χιούμορ έχει. Φρόντισε να μας το θυμίσει στην ανάρτηση της στο Instagram.

To φόρεμα της είχε κεντημένους πολύτιμους λίθους στον χρυσό κορσέ, και μια μακριά ουρά με χρυσά κεντήματα. Ο ενθουσιασμός της και η αγάπη της για το φόρεμα ήταν ξεκάθαρα, και αυτό ήθελε να δείξει και στο Instagram post:

''Έλα τώρα Versace, αυτό το φόρεμα είναι τρέλα. Έπρεπε να ήταν έκθεμα μέσα στο μουσείο. Ευχαριστώ για την τιμή που είχα να φορέσω αυτή την καταπληκτική δημιουργία'' έγραψε η ηθοποιός.

Η αδερφή της σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία πως ακόμα και το χαλί έγινε έτσι ώστε να ταιριάζε χρωματικά με το φόρεμα της ηθοποιού και τότε εκείνη απάντησε ''Όταν το φόρεμα σου μοιάζει με κουρτίνα, πρέπει να ταιριάζει με το χαλί''.

Η επική συνομιλία μάζεψε πάνω από δύο χιλιάδες likes το κάθε σχόλιο και αφορμή στάθηκαν τα tweets που παρομοίαζαν το φόρεμα της ηθοποιού με τις κουρτίνες του Μπάκιγχαμ. 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.