Η Ελένη Μενεγάκη με έλληνες σχεδιαστές στο κόκκινο χαλί των Καννών

Η Ελένη Μενεγάκη με έλληνες σχεδιαστές στο κόκκινο χαλί των Καννών

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις Κάννες βρέθηκε αυτό το Σαββατοκυρίακο η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για να παρακολουθήσουν από κοντά κινηματογραφικές πρεμιέρες στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Ελένη Μενεγάκη με έλληνες σχεδιαστές στο κόκκινο χαλί των Καννών-1

Η παρουσιάστρια είναι καλεσμένη της L' Oreal, με την οποία συνεργάζεται κι έτσι παρέλασε στο κόκκινο χαλί της εταιρίας. Φορώντας μία κατακόκκινη στράπλες τουαλέτα με κρόσσια, που δημιούργησε το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro αποκλειστικά για εκείνη, η  Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στο κόκκινο χαλί. Η ίδια άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι το κόκκινο είναι το χρώμα της, αφού το θεωρεί το χρώμα της επιτυχίας και πάντα το επιλέγει όταν θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Μάλιστα η Ελένη, ολοκλήρωσε το look της με κατακόκκινο τσαντάκι και ένα λαμπερό μακιγιάζ με κατακόκκινο κραγιόν. Το κομψό της χτένισμα, επιμελήθηκε ο Stéphane Lancien, L’Oréal Paris Hair Artist & Expert, ακολουθώντας την minimal, effortlessly hair style τάση, που επικράτησε στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ τα μοναδικά κομμάτια του Οίκου Chopard ολοκλήρωναν την απαστράπτουσα εμφάνισή της.

Η Ελένη Μενεγάκη με έλληνες σχεδιαστές στο κόκκινο χαλί των Καννών-2

Η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της την φωτογραφία μάλιστα σημειώνοντας «λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουμε για το Φεστιβάλ των Καννών», ενώ λίγο πριν δημοσίευσε μια φωτογραφία backstage από την προετοιμασία της, αλλά και την συνάντηση με τον αγαπημένο της συνεργάτη στην Κρουαζέτ.

Η Ελένη Μενεγάκη με έλληνες σχεδιαστές στο κόκκινο χαλί των Καννών-3

Εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Φεστιβάλ, η Ελένη Μενεγάκη είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά, την πιο διάσημη Ευρωπαϊκή Διοργάνωση της 7ης τέχνης. Ανάμεσα στις Global Ambassador του brand, όπως η Julianne Moore, η Jane Fonda, η Amber Heard και η Isabelle Adjani, παρευρέθη στο επίσημο cocktail dinner, που δόθηκε προς τιμή τους, με total look MIRO.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γαλλική Ριβιέρα και με setting τη θρυλική Croisette beach, επισκέφθηκε το «πλατό» του The Worth It Show, by L’Oréal Paris, ενώ είχε το αποκλειστικό προνόμιο, να πάρει συνέντευξη από την εμβληματική Jane Fonda, ως Πρέσβειρα της L’Oréal Paris, σε μια ανοιχτή συζήτηση, πέρα από τις glamorous στιγμές του red carpet, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες παγκοσμίως να ανακαλύψουν την αξία τους! Μια στιγμή ορόσημο του Φεστιβάλ των Καννών, που αποδίδει φόρο τιμής στον κινηματογράφο και την ομορφιά, δυο στοιχεία χαραγμένα στο DNA της μάρκας.

 

Περισσότερες ειδήσεις για το Φεστιβάλ των Καννών στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή