It’s Viral! Τι συνέβη με τον πατέρα της Μέγκαν και πως αντέδρασε το παλάτι;

It’s Viral! Τι συνέβη με τον πατέρα της Μέγκαν και πως αντέδρασε το παλάτι;

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια είδηση κάνεις τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έρχεται να ταρακουνήσει το παλάτι λίγες ώρες πριν τον βασιλικό γάμο. Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μάλλον δεν θα παρακολουθήσει το γάμο της κόρης του, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αλλά και να είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο που σχετίζεται με παπαράτσι.

Οι πληροφορίες πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες και πως ανησυχεί για την υγεία του λόγω συνεχόμενων πόνων στο στήθος, μεταδόθηκαν από το TMZ. Αλλά υπάρχει και περαιτέρω παρασκήνιο…

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τόμας Μαρκλ συνεργάστηκε με φωτογραφικό πρακτορείο με έδρα στο Λος Άντζελες για να σκηνοθετήσει φωτογραφίες με τις ετοιμασίες του ιδίου για τον γάμο. Το Παλάτι του Κένσινγκτον, απάντησε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει σχετικά με τις πληροφορίες και είπε πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ζητούν ξανά την κατανόηση και τον σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Νωρίτερα ωστόσο είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι πως ο Τόμας Μαρκλ θα ήταν αυτός που θα συνόδευε την κόρη του στο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor, όπου το Σάββατο θα γίνει ο γάμος. Αλλά το TMZ μετέδωσε ότι ο Μαρκλ αποφάσισε να μην πάει γιατί δεν θέλει να ντροπιάσει την βασιλική οικογένεια ή την κόρη του μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τους παπαράτσι.

Το TMZ μετέδωσε πως ο πατέρας της Μαρκλ επέτρεψε στο φωτογραφικό πρακτορείο να τραβήξει φωτογραφίες του και ότι ο ίδιος είπε πως δεν είχε κίνητρο τα χρήματα. Ο ιστότοπος ανέφερε ότι ο Μαρκλ είχε διαμαρτυρηθεί ότι κάποιες φορές κατά το τελευταίο έτος ο ίδιος είχε δεχθεί κυνήγι από παπαράτσι, και ότι είχε απορρίψει μεγάλες οικονομικές προσφορές για συνεντεύξεις ύψους. Σκέφτηκε ότι οι εικόνες θα βοηθούσαν στη δημόσια εικόνα του. Οι φωτογραφίες τον έδειχναν να κάνει πρόβες για το γαμήλιό του κοστούμι, να κάνει γυμναστική σε ένα πάρκο, να διαβάζει ένα βιβλίο για τη βρετανική ιστορία και να αναζητά αναφορές σε ένα internet cafe για τον επερχόμενο γάμο. Νωρίτερα τη Δευτέρα, η Σαμάνθα Μαρκλ, ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν, ισχυρίστηκε στην τηλεόραση ότι ήταν δική της ιδέα οι φωτογραφίες.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή