Μid-Week Style! Απογειώστε τον παράγοντα chic στα σύνολα της εβδομάδας

Μid-Week Style! Απογειώστε τον παράγοντα chic στα σύνολα της εβδομάδας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μισά της εβδομάδας και η έμπνευση μας για καινούρια σύνολα να εξαντλείται, δεν πτοούμαστε όμως! Οι πιο κομψές fashionistas του διαδικτύου μας χαρίζουν stylish εικόνες με φρέσκες ιδέες, για να μπορούμε να ανανεώνουμε διαρκώς τις στιλιστικές μας επιλογές. Το έντονο χρώμα, τα ασύμμετρα σχέδια και τα κλασσικά μοτίβα είναι τα βασικά στοιχεία που εντοπίζουμε στα street σύνολα του μήνα και εμείς είμαστε έτοιμες να δημιουργήσουμε νέους συνδυασμούς:

  • Το κλασσικό ριγέ μοτίβο είναι ό,τι πιο κομψό μπορείτε να αναμείξετε με τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπα σας. Ένα ριγέ λευκό με μπλε πουκάμισο ή ένα κρουαζέ top θα ενσωματωθεί τέλεια στα σύνολα του γραφείου σας, με δερμάτινα αξεσουάρ και λεπτεπίλεπτα κοσμήματα που θα σας χαρίσουν λάμψη!
  • Οι έντονες ασυμμετρίες σε φούστες, σακάκια, γιλέκα και μπλούζες είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για να κάνετε δήλωση μόδας αυτή τη σεζόν. Επιλέξτε ένα τέτοιο κομμάτι σε συνδυασμό με ένα απλό λευκό t-shirt με λογοτύπηση – ή χωρίς – και δώστε έμφαση στα σοφιστικέ γυαλιά ηλίου σας με γεωμετρικά σχήματα και ρετρό άποψη.
  • Τα ζωηρά χρώματα σας δίνουν όλο το θάρρος και το θράσος που χρειάζεστε για να γίνετε δημιουργικές αυτή την εβδομάδα! Ένα εύστοχο παράδειγμα είναι ο συνδυασμός του φούξια με το ροζ και το μωβ, που μπορεί να ανήκουν στην ίδια χρωματική οικογένεια, αλλά παράλληλα δημιουργούν μια στιλάτη αντίθεση σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή