Όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε την ”θεά” Jane Fonda στις Κάννες

Όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε την ”θεά” Jane Fonda στις Κάννες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνέντευξη που είχε την ευκαιρία να κάνει στην Jane Fonda παρουσίασε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο γυναίκες, πρέσβειρες της L'Oreal Paris είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στο Φεστιβάλ των Καννών την περασμένη εβδομάδα, και η ελληνίδα παρουσιάστρια κάθισε μαζί με την αστείρευτη χολιγουντιανή σταρ για ένα απολαυστικό διάλογο.

Με κάθε ατάκα και συμβουλή της η θρυλική ηθοποιός, εμπνέει κάθε σύγχρονη γυναίκα και στα 80 της χρόνια αποτελεί σύμβολο διαχρονικής ομορφιάς και κομψότητας.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε την ”θεά” Jane Fonda στις Κάννες-1

Όπως η ίδια αποκάλυψε ''Αυτό που κάνει μια γυναίκα να δείχνει όμορφη είναι η συμπεριφόρα και η ενέργειά της, όπως και η σωστή στάση σώματος'', ενώ κάτι πολύ σημαντικό που και η ίδια έμαθε στη ζωή της είναι πως ''Είναι πολύ πιο σημαντικό να ενδιαφέρεσαι να μάθεις πράγματα, παρά να προκαλείς εσύ το ενδιαφέρον''.

Όσο για τα μυστικά του να παραμείνει μια γυναίκα νέα όπως αποκάλυψε, αυτά περιλαμβάνουν αρκετό ύπνο και γυμναστική για να παραμείνουμε σωματικά ενεργές. Μάλιστα η ίδια μας συμβουλεύει να αποφεύγουμε να πλένουμε με σαπούνι το πρόσωπό μας, αλλά να το διτηρούμε καθαρό και ενυδατωμένο με τη σωστή ενυδατική κρέμα.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή