Είναι οριστικό: H ανακοίνωση της Meghan Markle για τον πατέρα της

Είναι οριστικό: H ανακοίνωση της Meghan Markle για τον πατέρα της

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tέλος στο σίριαλ με τον πατέρα της Meghan Markle και για το αν θα παρευρεθεί ή όχι στον πριγκιπικό γάμο, έδωσε με μια ανακοίνωσή του το παλάτι του Κένσινγκτον.

Η ανακοίνωση εκ μέρους της Meghan Markle ήταν σύντομη και περιεκτική, και έγραφε:

''Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παραστεί στον γάμο μας. Πάντα νοιαζόμουν για εκείνον κι ελπίζω να του δοθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Να ξέρετε πόσο ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την ιδιαίτερη μέρα μας το Σάββατο''.

Είναι οριστικό: H ανακοίνωση της Meghan Markle για τον πατέρα της-1

Όπως ανέφερε ο Thomas Markle στο TMZ, την Τετάρτη υποβλήθηκε με επιτυχία σε εγχείριση καρδιάς και παραμένει στο νοσοκομείο μέχρι σήμερα.

Ωστόσο αν και οι βασιλικές πηγές δεν επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός, υποστήριξαν πως ο πατέρας της Markle δεν θα παρευρεθεί στο γάμο για ιατρικούς λόγους.

Η Μeghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κρατούσαν επικοινωνία με τον Thomas Markle και ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του, δείχνοντάς του την στήριξή τους. Πάντως, μένει ακόμα αναπάντητο το ερώτημα για το ποιος θα συνοδεύσει την Meghan Markle στην εκκλησία.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή