Harry και Meghan τηρούν το ”έθιμο”! Σε διαφορετικά ξενοδοχεία πριν το γάμο

Harry και Meghan τηρούν το ”έθιμο”! Σε διαφορετικά ξενοδοχεία πριν το γάμο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα καταλύσουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία στην περιοχή του Ουίνδσορ τη νύχτα πριν από τον γάμο τους, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμο το προσεχές Σάββατο, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στο δυτικό Λονδίνο.

Την παραμονή του γάμου τους, το ζευγάρι θα καταλύσει σε διαφορετικά πολυτελή ξενοδοχεία, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ανέφερε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Harry και Meghan τηρούν το ”έθιμο”! Σε διαφορετικά ξενοδοχεία πριν το γάμο-1
Harry και Meghan τηρούν το ”έθιμο”! Σε διαφορετικά ξενοδοχεία πριν το γάμο-2

To πεντάστερο Coworth Park, όπου θα περάσει ο πρίγκιπας την βραδιά πριν από το μεγάλο γεγονός.

«Ο πρίγκιπας Χάρι θα διαμείνει στο Dorchester Collection's Coworth Park. Η αυτού Υψηλότητα θα συνοδεύεται από τον κουμπάρο του, του Δούκα του Κέιμπριτζ» επισημαίνουν τα ανάκτορα, αναφερόμενα στον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Η δεσποινίδα Μάρκλ, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, την κυρία Ντόρια Ράγκλαντ, θα καταλύσει στο Cliveden House Hotel…».

Harry και Meghan τηρούν το ”έθιμο”! Σε διαφορετικά ξενοδοχεία πριν το γάμο-3

Harry και Meghan τηρούν το ”έθιμο”! Σε διαφορετικά ξενοδοχεία πριν το γάμο-4

Το Cliveden House, όπου θα διαμείνει η μέλλουσα νύφη μαζί με την μητέρα της.

Στον ιστότοπό του, το πεντάστερο Coworth Park, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 11 χλμ από του Ουίνδσορ, υπογραμμίζει ότι προσφέρει στους επισκέπτες του «μια εμπειρία αναζωογόνησης κάθε αίσθησής τους εντός της φιλόξενης όασης ηρεμίας», ενώ το κόστος για τη διαμονή ανέρχεται σε 2.271 ευρώ τη βραδιά.

Το Cliveden House, μια πρώην μεγαλοπρεπής έπαυλη που έχτισε το 1666 ο Δούκας του Μπάκιγχαμ ως δώρο στην ερωμένη του, αποτέλεσε «αποκορύφωμα της ίντριγκας και της γοητείας για την ελίτ» και έχει φιλοξενήσει κάθε Βρετανό μονάρχη μετά τον Γεώργιο τον Α΄, σύμφωνα με τον ιστότοπό του.

 

Περισσότερες ειδήσεις για τον βασιλικό γάμο στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή