Ο συμβολισμός πίσω από το Givenchy νυφικό της Meghan Markle!

Ο συμβολισμός πίσω από το Givenchy νυφικό της Meghan Markle!

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν σύγχρονη Audrey Hepburn με ένα υπέροχο νυφικό από τον γαλλικό οίκο Givenchy περπάτησε η Meghan Markle μέχρι το ιερό για να  συναντήσει τον πρίγκιπά της.

Υπέροχη, με ένα μακρύ βέλο, στολισμένο με λουλούδια, να καλύπτει το πρόσωπό της και μια τιάρα από διαμάντια από την συλλογή της βασίλισσας που κάποτε ανήκε στην Queen Mary να στολίζει τα μαλλιά της η νέα Δούκισσα συγκίνησε κάθε καλεσμένο με την παρουσία της.

To νυφικό σε απλή μίνιμαλ γραμμή με μακριά μανίκια, είχε κομψή και σοφιστικέ διάθεση, κάτι που ολοκλήρωσε ιδανικά το hair look της νύφης, ένα πιο προσεγμένο στυλ του αγαπημένου σινιόν της Meghan Markle.

Mε δάκρυα στα μάτια, ο Harry με το που έφθασε η καλή του στο πλευρό του της ψιθύρισε ''Είσαι υπέροχη, Σε πεθύμησα''.

Ο συμβολισμός πίσω από το Givenchy νυφικό της Meghan Markle!-1
Ο συμβολισμός πίσω από το Givenchy νυφικό της Meghan Markle!-2
Ο συμβολισμός πίσω από το Givenchy νυφικό της Meghan Markle!-3

Παρά τις διάφορες εικασίες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον σχεδιαστή που θα είχε την τιμή να σχεδιάσει το νυφικό της νέας πριγκίπισσας, η Meghan έκανε την ανατροπή επιλέγοντας αντί για ένα βρετανικό ή αμερικάνικο οίκο, ένα γαλλικό πίσω από τον οποίο ωστόσο βρίσκεται η βρετανίδα σχεδιάστρια Clare Waight Keller.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όπως επισημαίνει και tweet του Kensington Palace, η Ms. Waight Keller έγινε πέρσι η πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια του ιστορικού οίκου. Το γεγονός αυτό, συμβαδίζει με τις φεμινιστικές αξίες της Meghan Markle.

Ο συμβολισμός πίσω από το Givenchy νυφικό της Meghan Markle!-4
Ο συμβολισμός πίσω από το Givenchy νυφικό της Meghan Markle!-5
Ο συμβολισμός πίσω από το Givenchy νυφικό της Meghan Markle!-6

Τη νύφη συνόδευσε και παρέδωσε στον γαμπρό, ο πρίγκιπας Κάρολος, ενώ μέχρι το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου η Meghan Markle έφθασε μόνη της , κάτι που έγινε πρώτη φορά στην ιστορία και ένα γεγονός που αποτελεί ένδειξη γυναικείου δυναμισμού και ανεξαρτησίας.

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον γάμο της χρονιάς στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή