ΣΤΙΛ

Ο Έλληνας σχεδιαστής που εμπνεύστηκε πρώτος το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ

Ο Έλληνας σχεδιαστής που εμπνεύστηκε πρώτος το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ

Τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ βγήκε από την μαύρη Phantom IV Rolls Royce του 1950 αποκαλύπτοντας σε εκατομμύρια κόσμο που περίμενε με αγωνία το Givenchy νυφικό της σχεδιασμένο από την Clare Waight Keller, o δικός μας Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας αναγνώρισε τη δική του δημιουργία από το πρόσφατο show του με θέμα ''The Crown''.

Ο σχεδιαστής ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία με το νυφικό που φόρεσε η Μέγκαν και το νυφικό που έκλεισε την συλλογή του και μας άφησε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. 

Ο Έλληνας σχεδιαστής που εμπνεύστηκε πρώτος το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ-1

Βάζοντας τα δύο νυφικά δίπλα δίπλα στην φωτογραφία, ο σχεδιαστής σχολίασε από κάτω: «Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους. Από δεξιά το φόρεμα από το τελευταίο μας σόου με τίτλο «Το στέμμα» και από αριστερά η πριγκίπισσα».

Βέβαια, η δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή είχε κάποιες μικρές διαφορές με αυτό της Μαρκλ, όπως η ενσωματωμένη ζώνη στο νυφικό και οι πιέτες της φούστας, όμως η μεγάλη ομοιότητα των δύο νυφικών δεν είναι άλλη από το άνοιγμα «χαμόγελο» στους ώμους καθώς και τα μακριά μανίκια που ήταν και τα βασικά χαρακτηριστικά του πριγκιπικού νυφικού.

Φυσικά το ποστ του Βασίλη Ζούλια συγκέντρωσε πολλά σχόλια και likes, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως ο Έλληνας σχεδιαστής κάνει καλύτερες δημιουργίες από τον… Givenchy.

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.