Η Kate Middleton λίγη σημασία έδωσε στον βασιλικό γάμο κι αυτή είναι η απόδειξη…

Η Kate Middleton λίγη σημασία έδωσε στον βασιλικό γάμο κι αυτή είναι η απόδειξη…

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκεί που όλες οι κυρίες, χολιγουντιανές σταρ, φίλοι του ζευγαριού και μέλη της βασιλικής οικογένειας για μήνες ετοιμάζονταν για την εμφάνισή τους στον γάμο της χρονιάς, έτρεχαν σε ράφτες και μεγάλους οίκους και αγχώνονταν για τα καπέλα που θα φορέσουν για να ταιριάζουν με την περίσταση, την Kate Middleton δεν την απασχολούσε καθόλου το συγκεκριμένο κομμάτι όπως φάνηκε από την στιλιστική της επιλογή το περασμένο Σάββατο.

Η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε να συνοδεύει την πριγκίπισσα Charlotte που ήταν παρανυμφάκι στον γάμο του Harry και της Meghan Markle με ένα κρεμ παλτό του οίκου Alexander McQueen που φόρεσε όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις φορές στο παρελθόν.

Η Kate Middleton λίγη σημασία έδωσε στον βασιλικό γάμο κι αυτή είναι η απόδειξη…-1

Η Kate που πριν περίπου ένα μήνα έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της με τον πρίγκιπα Willilam, φόρεσε το συγκεκριμένο ρούχο στις ακόλουθες επίσημες περιστάσεις.

1.Στην βάφτιση της πριγκίπισσας Charlotte το 2015

Η Kate Middleton λίγη σημασία έδωσε στον βασιλικό γάμο κι αυτή είναι η απόδειξη…-2

2.Στον εορτασμό για τα γενέθλια της Βασίλισσας τον Ιούνιο του 2016

Η Kate Middleton λίγη σημασία έδωσε στον βασιλικό γάμο κι αυτή είναι η απόδειξη…-3

3.Σε επίσημη επίσκεψη στο Βέλγιο τον Ιούλιο του 2017

Η Kate Middleton λίγη σημασία έδωσε στον βασιλικό γάμο κι αυτή είναι η απόδειξη…-4

Η επιλογή της έγινε φυσικά αμέσως viral με τις απόψεις να διίστανται. Πολλοί επικρότησαν την απόφασή της σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός να απενεχοποιήσει για ακόμα μια φορά την ''ανακύκλωση'' επίσημων ενδυμάτων, άλλοι πάλι θεώρησαν ότι ''υποτίμησε'' τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, αφού ούτε καν μπήκε στον κόπο να ''ραφτεί''.

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε τον λόγο που η Kate επέλεξε το ίδιο σύνολο για ένα γεγονός που παρακολούθησαν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντάς το με διαφορετικά παπούτσια Jimmy Choo και καπέλο του Philip Treacy, ωστόσο δεν θα μπορούσε παρά να συγκεντρώσει για ακόμα μια φορά την προσοχή.

 

Διαβάστε περισσότερα για τον γάμο της χρονιάς στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή