ΣΤΙΛ

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού γάμου

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού γάμου

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού γάμου μόλις κυκλοφόρησαν και είναι τόσο χαλαρές και μοντέρνες όσο ήταν και η τελετή το περασμένο Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν στην δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες, ευχαριστώντας τον κόσμο που ήταν μαζί τους αυτή την τόσο σημαντική μέρα και για τα μηνύματα αγάπης που πήραν και σημειώνοντας ''πόσο τυχεροί'' νιώθουν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Kensington ''O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους πήραν μέρος στην μεγάλη γιορτή του γάμου τους το περασμένο Σάββατο. Νιώθουν πολύ τυχεροί που μοιράστηκαν αυτή τη μέρα με όλους όσους συγκεντρώθηκαν στο κάστρο του Windson, αλλά και όλους όσους παρακολούθησαν τον γάμο τους από την τηλεόραση, σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, στην Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο''.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού γάμου-1

Τη φωτογράφιση ανέλαβε ο Alexi Lubomirski, μαθητής του Mario Testino που υπήρξε ο επίσημος φωτογράφος της πριγκίπισσας Diana.

''Οι Αυτών Μεγαλειότητες είναι πολύ ευχαριστημένοι με τα πορτρέτα τους από τον Alexi Lubomirski, και είναι ευτυχισμένοι που μπορούν να τα μοιραστούν σήμερα. Θέλουν επίσης να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα γενναιόδωρα μηνύματα που έλαβαν''. 

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού γάμου-2

Φυσικά το πιο ανατρεπτικό από τα πορτρέτα είναι η μαυρόασπρη φωτογραφία με την Meghan να κάθεται ανάμεσα στα πόδια του συζύγου της, και να φαίνεται σαν να χαμογελάει σε κάποιον εκτός πλάνου και εκείνον να χαμογελάει στο φακό έχοντας την αγαπημένη του στην αγκαλιά του. Ακόμα και στην επίσημη οικογενειακή φωτογραφία με την Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να επικρατεί μια χαλαρή διάθεση, ενώ η τρίτη φωτογραφία με όλα τα παρανυμφάκια ανάμεσα στα οποία και ο πρίγκιπας George με την πριγκίσσα Charlotte είναι η πιο τρυφερή απ' όλες.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γάμο της χρονιάς στο mustonline.gr.