H limited edition συλλογή του οίκου Louis Vuitton για τον βασιλικό γάμο

H limited edition συλλογή του οίκου Louis Vuitton για τον βασιλικό γάμο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton δεν ξέφυγε από την βρετανική φρενίτιδα που προκάλεσε ο γάμος του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle.

Δεν είναι μόνο τα αμέτρητα σουβενίρ που κυκλοφόρησαν στο Λονδίνο, όπως εξάλλου συνέβει και με όλους τους βασιλικούς γάμους. Κάποιοι μεγάλοι οίκοι αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους με κάποια limited edition σχέδια με αφορμή το σημαντικό αυτό γεγονός.

Ανάμεσά τους και ο ιστορικός οίκος που λάνσαρε μια limited edition συλλογή, όπου θα μπορεί κανείς να δει μόνο στο κατάστημα της New Bond Steet, στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου.

H limited edition συλλογή του οίκου Louis Vuitton για τον βασιλικό γάμο-1

Αυτή η Royal Wedding συλλογή περιλαμβάνει τέσσερα από τα πιο αγαπημένα σχέδια τσαντών (το Keepall, το Speedy, το Neo Noe και το Petite Malle), τα οποία είναι διακοσμημένα με τη βρετανική σημαία. Η κολεξιόν περιέχει μόνο 85 κομμάτια κι όπως προλάβει πρώτος, θα μπορέσει να αποκτήσει έστω μία τέτοια τσάντα.

Επίσης, το κατάστημα της Louis Vuitton στη New Bond Street έχει διακοσμήσει τη βιτρίνα του με το αντίστοιχο concept: 'Louis Vuitton celebrates the royal wedding of Prince Harry and Ms. Meghan Markle 19th May 2018', που σημαίνει ότι ο οίκος Louis Vuitton γιορτάζει με όλες τις τιμές το βασιλικό αυτό γάμο.

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή