Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά

4' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει φτάσει η ώρα που θα εξορμήσετε στις παραλίες και μαζί με αυτή έφτασε η ώρα που πρέπει να μιλήσουμε για την προστασία από τον ήλιο. Όπως ήδη γνωρίζετε, για την γήρανση της επιδερμίδας ο ήλιος είναι χειρότερος από τον χρόνο. Οι νέες φόρμουλες των σύχρονων αντηλιακών προσφέρουν πολλά περισσότερα από έναν απλό δείκτη προστασίας. Εμείς τα μελετήσαμε και σας τα παρουσιάζουμε για να κάνετε τη σωστότερη επιλογή για το δέρμα σας και τις ανάγκες σας.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-1

Η νέα Vichy Ideal Soleil Anti-Age SPF50 με αντιγηραντική δράση 3 σε 1, είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά φυτικής προέλευσης και παρέχει ολοκληρωμένη διόρθωση της φωτογήρανσης της επιδερμίδας.  Xάρη στο σύστημα φίλτρων με Mexoryl® XL, επιδερμίδα είναι ιδανικά προστατευμένη ενάντια σε όλους τους τύπους UV ακτινοβολίας. Μειώνει τις ρυτίδες, bελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και έχει μη λιπαρή υφή.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-2

Τα προηγμένης τεχνολογίας αντηλιακά SkinCeuticals βρίσκονται στην πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στη UV ακτινοβολία. Το Mineral Radiance UV Defense SPF50 περιέχει 100% φυσικά φίλτρα που είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, ακόμη και για πολύ ευαίσθητα, μετά από επέμβαση δέρματα. Τα φυσικά αντηλιακά διασκορπίζουν ή αντανακλούν τη UV ακτινοβολία, διαθέτουν μεγαλύτερη διάρκεια δράσης κατά την άμεση έκθεση της επιδερμίδας στις ακτίνες UV, δεν φράσσουν τους πόρους και είναι ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση ακμής. Το Mineral Radiance UV Defense SPF50 είναι επιπλέον ανθεκτικό στο νερό και χαρίζει λαμπερό και ομοιόμορφο τόνο.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-3

H Red Grape Matte SPF30 της KORRES με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, είναι μια αντηλιακή κρέμα ιδανική για τις μικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Προσφέρει ολοκληρωμένη καθημερινής φροντίδα με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων και έχει ανάλαφρη υφή, για άμεση απορρόφηση και ματ αποτέλεσμα.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-4

H Photoderm Max Aqua Fluide SPF50+ της Bioderma προσφέρει τη μέγιστη προστασία για το πρόσωπο έναντι στη UVB ακτινοβολία με SPF50+ και στη UVA ακτινοβολία με UVA 24. Χάρη στην αποκλειστική καινοτομία CELLULAR BIOPROTECTION® προστατεύει το DNA των κυττάρων, ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος  και προλαμβάνει τη φωτογήρανση.  Η νέας γενιάς υφή της ρευστοποιείται όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα (second-skin), οδηγώντας σε ομοιογενή κατανομή των φίλτρων και βέλτιστη προστασία. Είναι ιδανική για το μικτό ή λιπαρό δέρμα.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-5

Με απολαυστικά απαλή και άνετη υφή που φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα, ενώ συγχρόνως χαρίζει μεταξένια αίσθηση, η Sun Sensitive SPF50 της Lancaster ανήκει στη νέα σειρά αντηλιακών του brand, ειδικά για την ευαισθητη επιδερμίδα. Περιέχει λιγότερα συστατικά, μηδενική σιλικόνη, είναι ηψηλής αντοχής και δεν περιλαμβάνει υδατοδιαλυτά φίλτρα. Μειώνει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς και ενισχύει την φυσική αντίσταση του δέρματος.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-6

Το Brume Solaire Hydratante SPF50 είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά των αντηλιακών της Biotherm. Πρόκειται για ένα ενυδατικό, αντηλιακό σπρέι για προστασία της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με φυσικό Life PlanktonTM – ένα συστατικό κλειδί των προϊόντων – για προστασία της επιδερμίδας στον ήλιο.Το rume Solaire Hydratante είναι ανθεκτικό στο νερό με τεχνολογία Sun Sea Wind Repair Technology, δροσίζει, αναζωογονεί σαν υδάτινο σπρέι, ενώ αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα πέπλο ύψιστης προστασίας. Περιέχει, επιπλέον, υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη E για εντατική αναπλήρωση της επιδερμίδας και πανέμορφη καλοκαιρινή λάμψη.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-7

To Expert Sun Aging Protection Lotion Plus SPF50+ είναι ένα από τα νέα αντηλιακά της Shiseido, το οποίο μπορείτε να χειριστείτε σα να χρησιμοποιείτε ένα οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Βοηθά το foundation να απλώνεται καλύτερα και να διαρκεί περισσότερο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η αποκλειστική τεχνολογία WetForce TechnologyTM συνδυάζεται με τα μεταλλικά στοιχεία του νερού ή του ιδρώτα, ενισχύοντας το πέπλο προστασίας του προϊόντος. Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό και κατάλληλο για πρόσωπο αλλά και για σώμα.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-8

Oι καφέ κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο καθορίζουν την ανάγκη χρήσης αντηλιακού πολύ υψηλής προστασίας με εξειδικευμένη δράση. Η αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με SPF50 της Apivita προσφέρει μείωση των πανάδων και προστασία από τον σχηματισμό νέων, χάρη στα βλαστοκύτταρα κρίταμου & το εκχύλισμα αχιλλέας, προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, προστασία από τη φωτογήρανση με το 3D-PRO ALGAE® και ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ και έγχυμα από τρία είδη βιολογικού τσαγιού του βουνού.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-9

Ενεργή αντηλιακή κρέμα προσώπου από την Frezyderm με SPF30 από τη σειρά Active Sun Screen. Το απλό αντηλιακό μετατρέπεται σε μία ισχυρή ασπίδα αντηλιακής κάλυψης και ολικής δερματικής φροντίδας. Με νέα πρωτοποριακή 360 σύνθεση, που ενώνει 3 ενεργές φόρμουλες σε 1 μόνο προϊόν: Ενυδάτωση, αντιγήρανση και αντι-φωτογήρανση. Το μαύρο της χρώμα οφείλεται στον ενεργό άνθρακα, ένα φυσικό συστατικό με καθαριστικές ιδιότητες, που λειτουργεί σαν μαγνήτης, παγιδεύοντας και απορροφώντας 200 φορές καλύτερα από οποιοδήποτε συστατικό καθαρισμού τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα μικροσωματίδια, τις τοξίνες, τα κατάλοιπα του μακιγιάζ και το σμήγμα που συσσωρεύονται όλη την ημέρα στην επιδερμίδα.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-10

Η κρέμα προσώπου ηψηλής προστασίας SPF50 της Nuxe προστατεύει από την φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προλαμβάνει την εμφάνιση των πανάδων. Ενδείκνυται για όλους τύπους δέρματος, ακόμη και για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και εγγυάται ένα λαμπερό μαύρισμα αλλά και ιδανική προστασία.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-11

Πολύ ελαφρύ, με την τεχνολογία "invisible shield" που δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό πέπλο και με 100% φυσικά φίλτρα, το Broad Spectrum SPF30 Mineral sunscreen της Clinique είναι ένα αντηλιακό προσώπου κατάλληλο και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, που προσφέρει εξαιρετική άνεση. Αρκετά απαλό για να χρησιμοποιηθεί ακόμη και γύρω από την περιοχή των ματιών. Με μη λιπαρή σύνθεση και κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.

Όλα τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε σε αγορά-12

Η νέα Sensitive Advanced Ant-Age της Ambre Solaire είναι μια ελαφριά, μη κολλώδης φόρμουλα, εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, πέρλες που χαρίζουν λάμψη και υαλουρονικό οξύ για έξτρα ενυδάτωση. Ένα αντηλιακό που δρα ενάντια στην πρόωρη γήρανση, τις ρυτίδες και τις κηλίδες.

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή