Η Meghan Markle πέρασε τις εξετάσεις στην πρώτη της εμφάνιση ως Δούκισσα;

Η Meghan Markle πέρασε τις εξετάσεις στην πρώτη της εμφάνιση ως Δούκισσα;

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα πάρτι αφιερωμένο στο φιλανθρωπικό έργο και τη συμμετοχή του σε σώματα των ενόπλων δυνάμεων του πατέρα του Χάρι, πρίγκιπα Καρόλου στο πλαίσιο των εορτασμών των 70ων γενεθλίων του τον Νοέμβριο, επέλεξαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως δούκας και δούκισσα του Sussex.

Oι νεόνυμφοι έχουν μεταθέσει το ταξίδι του μέλιτος για να παρευρεθούν σε κάποιες εκδηλώσεις ως εκπρόσωποι του Παλατιού και παρέστησαν σε μια στους κήπους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Η Meghan Markle πέρασε τις εξετάσεις στην πρώτη της εμφάνιση ως Δούκισσα;-1
Η Meghan Markle πέρασε τις εξετάσεις στην πρώτη της εμφάνιση ως Δούκισσα;-2

Φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα για ακόμα μια φορά στην Meghan με κάθε της κίνηση να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και φυσικά το σύνολο που επέλεξε να περνάει από… κόσκινο! Και εκείνη, φαίνεται να έχει ήδη εγκλιματιστεί στο dress code του παλατιού, αφού ακολούθησε πιστά τους άγραφους ''όρους'' της Βασίλισσας, επιλέγοντας ένα φόρεμα κάτω από το γόνατο, με μακρύ μανίκι από το αγαπημένο brand της Kate Middleton, Goat, ενώ ήταν η δεύτερη φορά που την είδαμε να φοράει διαφανές καλσόν για να καλύψει τα γυμνά πόδια της, στιλιστική προσθήκη την οποία δεν παραλείπουν οι γυναίκες του παλατιού. Το σύνολό της συμπλήρωσε ένα εντυπωσιακό καπέλο Philip Treacy στην ίδια ιβουάρ απόχρωση με το φόρεμά της και ένα ζευγάρι γόβες με PVC λεπτομέρεια που έδωσε ένα μοντέρνο στοιχείο στην μάλλον ''συντηρητική'' εμφάνισή της, που κατά τ' άλλα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σίγουρα άφησε ικανοποιημένη την Βασίλισσα.

Η Meghan Markle πέρασε τις εξετάσεις στην πρώτη της εμφάνιση ως Δούκισσα;-3

Οι 6000 καλεσμένοι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ παρακολουθούσαν κάθε κίνηση του ζευγαριού, ενώ αμέσως έγινε viral η κίνηση της Meghan, να βάλει το χέρι της στην πλάτη του Harry ως ένδειξη κτητικότητας και τρυφερότητας ταυτόχρονα, ενώ έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του πεθερού της και της Καμίλα.

Η Meghan Markle πέρασε τις εξετάσεις στην πρώτη της εμφάνιση ως Δούκισσα;-4
Η Meghan Markle πέρασε τις εξετάσεις στην πρώτη της εμφάνιση ως Δούκισσα;-5

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή