Ξεχωρίσαμε τα top 3 ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού από τη νέα συλλογή της Στεφανίας Φραγκίστα

Ξεχωρίσαμε τα top 3 ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού από τη νέα συλλογή της Στεφανίας Φραγκίστα

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Στεφανία Φραγκίστα παρουσιάζει τη νέα της συλλογή “California Dreaming” για το Καλοκαίρι 2018, εμπνευσμένη από την ηλιόλουστη πολιτεία της Αμερικής. Τα κοσμοπολίτικα θέρετρα του Los Angeles και του Malibu με τα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής πολυτελή beach houses δημιουργούν το moodboard για άλλη μια ξεχωριστή συλλογή μαγιό και beachwear από τη δημοφιλή Ελληνίδα σχεδιάστρια, η οποία έχοντας περάσει μεγάλο μέρος της ζωής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποτυπώνει την cool αμερικάνικη φιλοσοφία στο ομώνυμο label της.

Πρωταγωνίστρια της φετινής καμπάνιας είναι το διεθνές top model Maya Stepper, που φωτογραφήθηκε από τον Χάρη Φαρσαράκη –στην πρώτη του συνεργασία με τη Στεφανία Φραγκίστα- στο μοναδικής αισθητικής Casa Cook Hotel στη Ρόδο. Με φόντο το γήινο περιβάλλον του ξενοδοχείου, περιστοιχισμένο από εντυπωσιακά βράχια, εξωτικές μπανανιές, φοίνικες και κάκτους, η Γερμανίδα καλλονή με τις ιταλικές και ουγγρικές καταβολές και social media influencer με σχεδόν μισό εκατομμύριο followers, ποζάρει νωχελικά στο φακό του γνωστού Έλληνα φωτογράφου, αναδεικνύοντας τα εκπληκτικά νέα μοντέλα της σχεδιάστριας που μας ταξιδεύουν νοερά στα χρυσαφένια Καλιφορνέζικα ηλιοβασιλέματα. Η φετινή μούσα που οραματίστηκε η Στεφανία είναι ένα jet-setter American girl με επιμελώς ατημέλητο laid back look και λάγνο βλέμμα που παραδίνεται στο ανέμελο κλίμα των διακοπών, φλερτάροντας ανεπιτήδευτα με τη ζωή.

Από ολόσωμα ή high waist μαγιό, αθλητικά μπικίνι συνδυασμένα με φερμουάρ μέχρι αισθησιακά τριγωνάκια με spaghetti strings, βολάν και cut-outs, στη συλλογή “California Dreaming” κυριαρχούν τα κομψά tropical prints σε γήινες αποχρώσεις, οι μονοχρωμίες –λευκό, πορτοκαλί, κόκκινο, μαύρο- αλλά και οι πολύχρωμες ρίγες που παραπέμπουν σε μια σύγχρονη εκδοχή pin up. Οι αγαπημένες αθλητικές γραμμές της σχεδιάστριας εμπλουτίζονται με sporty chic one shoulder μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, ενώ τα strapless bandeau και τα κοντομάνικά μπουστάκια συναγωνίζονται τα onepieces που λειτουργούν και σαν body, και γίνονται τα απόλυτα must have garments, που φοριούνται από το πρωί στην παραλία μέχρι τα βραδινά κοκτέιλ στα beach bars. H Ελληνίδα “guru” των μαγιό υπογράφει για άλλη μια φορά τις ωραιότερες swimwear και beachwear δημιουργίες, φτιαγμένες από τα καλύτερα υφάσματα της αγοράς, με ανυπέρβλητη αίσθηση κι εφαρμογή και εμείς ξεχωρίσαμε για εσάς τα τρια πιο αγαπημένα μας ολόσωμα:

1.Το θηλυκό boho-chic

Ξεχωρίσαμε τα top 3 ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού από τη νέα συλλογή της Στεφανίας Φραγκίστα-1

2.Το αθλητικό ριγέ

Ξεχωρίσαμε τα top 3 ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού από τη νέα συλλογή της Στεφανίας Φραγκίστα-2

3.Tα εξωτικά μοτίβα

Ξεχωρίσαμε τα top 3 ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού από τη νέα συλλογή της Στεφανίας Φραγκίστα-3

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή