Σοκ στο παλάτι! Στόχος τζιχαντιστών ο μικρός πρίγκιπας George

Σοκ στο παλάτι! Στόχος τζιχαντιστών ο μικρός πρίγκιπας George

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο πρίγκιπας George, γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton αποτελούσε στόχο τζιχαντιστή ο οποίος σχεδίαζε να τον δηλητηριάσει μέσα στο σχολείο του.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Husnain Rashid, δάσκαλος σε τζαμί του Λανκασιρ, μέσω του προσωπικού του site που λεγόταν Lone Mujahid έδινε οδηγίες σε ομοϊδεάτες του για το πώς θα οργανώσουν την επίθεση χρησιμοποιώντας δηλητήριο, χημικά και βόμβες.

Μάλιστα φέρεται πως ο συγκεκριμένος πόσταρε και μια φωτογραφία του τετράχρονου πρίγκιπα George έξω από το σχολείο του στο Λονδίνο με την λεζάντα «ούτε τη βασιλική οικογένεια δε θα αφήσουμε ήσυχη», παρακινώντας και άλλους τζιχαντιστές να ρίξουν δηλητήριο σε παγωτά με τα οποία θα δελέαζαν τον πρίγκιπα George.

Σοκ στο παλάτι! Στόχος τζιχαντιστών ο μικρός πρίγκιπας George-1

Ο 32χρονος έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, κατηγορούμενος για υποκίνηση τρομοκρατίας, αφού και στο παρελθόν είχε προβεί σε αντίστοιχες πράξεις.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή