Δοκιμάσαμε τρεις νέες κρέμες ματιών και σας τις παρουσιάζουμε

Δοκιμάσαμε τρεις νέες κρέμες ματιών και σας τις παρουσιάζουμε

2' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μάτια είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που παρατηρεί κανείς όταν γνωρίζει κάποιον, είναι εκείνα που αντανακλούν συναισθήματα και καθρεφτίζουν την προσωπικότητα μας. Και όταν οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται, τα μάτια είναι πάλι εκείνα στα οποία εμφανίζεται πρώτα η κούραση. Οι γυναίκες κάνουμε πολλά, οπότε καλό είναι να βρούμε τις κατάλληλους συμμάχους στην περιποίηση μας που θα προστεύσουν και θα αναζωογονήσουν την ευαίσθητη και πολύ λεπτή περιοχή των ματιών.

1. Advanced Génifique Yeux, Lancôme

Δοκιμάσαμε τρεις νέες κρέμες ματιών και σας τις παρουσιάζουμε-1

Για να βοηθήσει τις γυναίκες να διατηρήσουν τη ζωντάνια και την εκφραστικότητα του προσώπου τους, η Lancôme επαναλανσάρει την κρέμα ματιών Advanced Génifique Yeux. Είναι εμπλουτισμένη με εκατομμύρια κλάσματα προβιοτικών, το εμβληματικό ενεργό συστατικό του ορού Advanced Génifique, για να ενδυναμώσει την επιδερμίδα και τους αμυντικούς μηχανισμούς της ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες καταπόνησης. Αναζωογονεί την περιοχή των ματιών και καταπολεμά ορατά δέκα σημάδια γήρανσης (υφή, ανομοιόμορφος τόνος, σφριγηλότητα, ελαστικότητα) και κόπωσης (έλλειψη φωτεινότητας, φρεσκάδας και απαλότητας, μαύροι κύκλοι, πρήξιμο), χαρίζοντας λείανση και λάμψη. Η νέα σύνθεση της Advanced Génifique Yeux συμπυκνώνει όλα τα ευεργετικά οφέλη ενός καλού ύπνου, σε μία μόνο εφαρμογή.

2. Color Rye Balm, Frezyderm

Δοκιμάσαμε τρεις νέες κρέμες ματιών και σας τις παρουσιάζουμε-2

Επειδή το πρόγραμμα της κάθε σύγχρονης γυναίκας είναι βεβαρημένο και όλες αναζητούμε πολυλειτουργικά προϊόντα που να μας προσφέρουν με μία κίνηση το επιθυμητό αποτέλεσμα, το Color Rye Balm της Frezyderm ήρθε για να μας λύσει τα χέρια. Αυτή η απαλή και δροσερή, έγχρωμη κρέμα-gel είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και παρεμποδίζει το σχηματισμό οιδήματος, ενώ ταυτόχρονα, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας. Διαθέτει ελαφρύ χρώμα και προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας, προσφέροντας σας φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα.

3. Resilience Lift Cooling/Lifting Eye GelCreme,  Estee Lauder

Δοκιμάσαμε τρεις νέες κρέμες ματιών και σας τις παρουσιάζουμε-3

Η νέα Resilience Lift Cooling/Lifting Eye GelCreme της Estee Lauder ανανεώνει και ενεργοποιεί άμεσα την εμφάνιση των ματιών σας, αποκαλύπτοντας μια πιο λαμπερή, ανορθωμένη, νεανική εμφάνιση. Εμπλουτισμένη με Νερό Παγετώνων από τις Γαλλικές Άλπεις, αυτή η ανάλαφρη σύνθεση δροσίζει και ενυδατώνει το δέρμα. Με την δύναμη του συμπλέγματος Tri-Peptide Lift, η περιοχή των ματιών αποκτά πιο ανορθωμένη εμφάνιση και πιο σφριγηλή αίσθηση. Το πόδι της χήνας, τα πρηξίματα, και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται σημαντικά. Tip: Διατηρείστε το στο ψυγείο για μία επιπλέον αίσθηση δροσιάς.

Mπορείτε να την εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας το Cryotherapy Instant Eye De-Puffing Wand, το αποκλειστικό εργαλείο μασάζ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την κρυοθεραπεία. Ειδικά σχεδιασμένο, για την περιοχή γύρω από τα μάτια και κατάλληλο για χρήση με οποιαδήποτε κρέμα ματιών Estée Lauder, αυτή η καινοτομία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε αναμονή, έχει μία κεφαλή από ανοξείδωτο ατσάλι και cryo-core που δροσίζει σημαντικά το δέρμα με το πρώτο άγγιγμα, δημιουργώντας μία διαρκή, έντονη, αίσθηση δροσιάς που διατηρείται έως και 10 λεπτά μετά την εφαρμογή. Όταν χρησιμοποιείται με την Resilience Lift Cooling/Lifting Eye GelCreme σε συνδυασμό με μια απλή τεχνική μασάζ της Estée Lauder, το δέρμα δροσίζεται κατά 6°C άμεσα. Χρησιμοποιείστε τη ράβδο καθημερινά ή σαν στιγμιαία λύση τόνωσης της μικροκυκλοφορίας, για να μειώνονται τα πρηξίματα και να αποκαλύπτεται μια πιο ανανεωμένη, πιο φωτεινή και με λιγότερα πρηξίματα εμφάνιση, γύρω από την περιοχή των ματιών σας.

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή