Είναι το beauty Dior Cruise 2019 το τελειότερο για το φετινό καλοκαίρι;

Είναι το beauty Dior Cruise 2019 το τελειότερο για το φετινό καλοκαίρι;

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άλλο ένα υπέροχο fashion show παρουσίασε ο οίκος Dior για τη συλλογή Cruise 2019, αυτή την φορά εμπνευσμένο από την ιππασία και τις Μεξικανές ιππείς του ροντέο, τις γνωστές ως Escaramuzas. Για να υπογραμμίσει τον δυναμισμό της σύγχρονης αμαζόνας που είναι η γυναίκα Dior, το beauty της πασαρέλας είχε δυο βασικά χαρακτηριστικά: Μακριά ponytails και έντονα φρύδια. 

Είναι το beauty Dior Cruise 2019 το τελειότερο για το φετινό καλοκαίρι;-1

Είναι το beauty Dior Cruise 2019 το τελειότερο για το φετινό καλοκαίρι;-2

Είναι το beauty Dior Cruise 2019 το τελειότερο για το φετινό καλοκαίρι;-3

Ο make up artist Peter Philips είχε την ευκαιρία να εφαρμόσει προϊόντα από την καινούρια Dior Beauty συλλογή του "Backstage", που μόλις κυκλοφόρησε, όπως την Dior Backstage Brow Palette για τα φρύδια. Ξεκίνησε αναδιαμορφώνοντάς τα με μια ανοιχτή σκιά, προτού εφαρμόσει ένα πιο σκούρο χρώμα με το βουρτσάκι, ακολουθώντας την φορά της τρίχας. Το ζητούμενο ήταν μια εξαιρετικά ισχυρή γραμμή φρυδιών, οπότε, προκειμένου να έχουν αυτά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε χαμηλούς τόνους. Τα μάτια υπογραμμίστηκαν ελαφρώς με μια απαλή σκιά στο χρώμα της μόκας, από την παλέτα σκιών Dior Backstage Eye Palette ενώ οι γυμνές από μάσκαρα βλεφαρίδες τονίστηκαν μόνο με το ψαλίδι. Το foundationπου χρησιμοποιήθηκε ήταν πολύ ελαφρύ και διάφανο και η επιδερμίδα τονίστηκε με την παλέτα highlighter Dior Backstage Glow Palette (λευκό, περλέ και μπρονζέ), στην κορυφή των ζυγωματικών και στο κόκαλο των φρυδιών. Στα χείλη ο Peter Philips εφάρμοσε ελάχιστο beige χρώμα από την Dior Backstage Lip Palette.

Είναι το beauty Dior Cruise 2019 το τελειότερο για το φετινό καλοκαίρι;-4
Είναι το beauty Dior Cruise 2019 το τελειότερο για το φετινό καλοκαίρι;-5

Στα μαλλιά η σαφής αναφορά του hair stylist Guido Palau ήταν οι πλούσιες ουρές των αλόγων, για αυτό και το ponytail των κοριτσιών αναβαθμίστηκε με extensions για να αποκτήσει ένα δυναμικό μήκος. Tα μαλλιά ήταν χωρισμένα στη μέση και πιασμένα σε χαμηλές κοτσίδες, ενώ τούφες κάλυπταν το δέσιμο, πριν η κοτσίδα καταλήξει σε ένα λείο και ίσιο τελείωμα. 

Είναι το beauty Dior Cruise 2019 το τελειότερο για το φετινό καλοκαίρι;-6
Είναι το beauty Dior Cruise 2019 το τελειότερο για το φετινό καλοκαίρι;-7

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή