Το cruise show του οίκου Louis Vuitton είναι αυτό που αξίζει να δεις σήμερα…

Το cruise show του οίκου Louis Vuitton είναι αυτό που αξίζει να δεις σήμερα…

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια εποχή που οι αλλαγές στους οίκους γίνονται με ταχύτητα φωτός, ο Nicolas Ghesquière δεν πάει πουθενά, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton με το hashtag #notgoinganywhere.

Ωστόσο, για το cruise show του ταξίδεψε μέχρι το Fondation Maeght, το μουσείο μοντέρνας τέχνης στο St. Paul-de-Vence στα νοτιοανατολικά της Γαλλίας και μας χάρισε ίσως την πιο απελευθερωμένη του συλλογή μέχρι σήμερα.

Στο επίκεντρο για ακόμα μια φορά ήταν τα αξεσουάρ του οίκου για τα οποία ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με την creative director της Vogue, Grace Coddington για μια σειρά από τσάντες με τα σκίτσα από τις αγαπημένες της γάτες και τους σκύλους του σχεδιαστή. Όσο για τα ρούχα, είχαν αναφορές στα vintage 80s παντρεμένα με το σύγχρονο cool ύφος του Ghesquière και συνοδεύονταν από μπότες πάνω από το γόνατο που κατέληγαν σε sneakers. Όπως είπε άλλωστε και ο ίδιος από τα παρασκήνια ήθελε να τιμήσει την ''εκκεντρικότητα''.

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή